Helihaven

Trap helikopters

Stap in een van de helikopters en zweef boven het park! Met wie maak jij een rondje? Op vier meter hoogte kun je de helikopter voortbewegen door te trappen om boven BillyBird Park Hemelrijk te zweven. Je kunt kiezen uit maar liefst twee banen; een boven Kinderland en een boven het strand. Voor welke route ga jij?

Hoe goed ken jij de Helihaven?

Wat te doen als er een helikopter vast hangt?

Ons noodnummer bellen!

Bij de ingang van de Helihaven hangt een bordje met ons noodnummer erop. Zodra je deze belt, komt er zo snel mogelijk een medewerker aan om de helikopter weer verder te helpen.

Waar bevindt de Helihaven zich?

In Kinderland

De Helihaven bevindt zich in Kinderland. Zodra je deze buitenspeeltuin binnen loopt, zie je aan de rechterkant de Helihaven.

Hoeveel personen kunnen er in een helikopter?

Twee personen

De helikopters zijn gemaakt voor twee kinderen of een volwassenen en een kind.

Alle speeltoestellen in Kinderland

Attractie

De Botsauto's

Geef gas en bots erop los bij de botsauto’s in Kinderland. Overdekt, veilig en eigenlijk ieder kind vindt dit geweldig. Er is altijd een medewerker aanwezig om de kinderen te helpen.

Kinder speeltuin

Kinderkermis

In Kinderland bevindt zich de Kinderkermis met leuke speeltoestellen waar je samen plezier kunt beleven. Een zweefmolen, theekopjes, een draaimolen en airtrampoline.

Gedeeltelijk overdekt

Speelcircus

Hangt jouw zoon of dochter thuis ook altijd de clown uit? Dan is deze attractie echt iets voor hem of haar. Je vindt het Speelcircus in Kinderland. 

Speelgebied

De Verkeerspeeltuin

Ga op reis met verschillende voertuigen in de verkeerspeeltuin. Zo is er een treinrails, grote schommel, een glijbaan, een reuze airtrampoline en nog veel meer!

Waterattractie

Power Paddles

Trappel rond in het ondiepe water van Power Paddles. Kinderen kunnen hier zelfstandig en veilig rondvaren. Ontdek hoe leuk de bootjes zijn en kijk uit op de familie achtbaan.

Binnenspeeltuin

De Ballenfabriek

De Ballenfabriek is een overdekte attractie, volledig gethematiseerd als fabriek. Klok je in en ontdek alle speelelementen.

Previous
Next

Horeca in Kinderland

Zoetigheden

De Fabriekskantine

Neem een verrukkelijke pauze in De Fabriekskantine

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Zoetigheden

De Fabriekskantine

Neem een verrukkelijke pauze in De Fabriekskantine

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

Word lid van BillyBird

Na slechts bezoeken al voordeliger

Word Lid van BillyBird

Na bezoeken al voordeliger

sticker23-uitje
green key