Nieuw! De ideale locatie voor jouw feest!

Wat is Tuinterras Hemels?

Een verhoogd tuinterras bij BillyBird Park Hemelrijk voor jouw bedrijfsfeest, familiedagpartij! De gehele dag onbeperkt lekkere
hapjes & drankjes.

Voor wie?

Of je nu op zoekt bent naar een locatie voor jouw bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag, personeelsvereniging uitje of familiedag? Bij Tuinterras Hemels zit je helemaal goed! Je hoeft namelijk aan niets meer te denken en wij zullen je helemaal ontzorgen. Wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes welke jouw gasten zelf kunnen halen aan onze bar. Zijn er kinderen bij het gezelschap? Zij kunnen lekker spelen bij BillyBird Park Hemelrijk, want Tuinterras Hemels ligt precies tussen speelgebied Ruig en de Oervallei in.

Wat is er inbegrepen?

Je kunt ons tuinterras reserveren vanaf 15 personen. Wil je het complete tuinterras alleen voor jouw feest? Vraag dan een offerte aan bij ons.

De hapjes die wij bereiden zijn hetzelfde als op reguliere dagen dat het tuinterras open is voor daggasten. 

In de ochtend zorgen we voor verse koffie, cappuccino, thee en lekkere sapjes. Een heerlijke roomboter croissant met jam, zoete koeken en een hartig gerechtje zorgen ervoor dat je de dag goed begint.

In de middag proef je onze salades, koude Spaanse soep en vers bereidde sandwiches en een heerlijk glas gekoelde rosé maakt het helemaal af.

Tegen het einde van de middag maken wij voor jullie knoflookbrood met dipjes, saté, pasta’s, pizzapunten, een vispotje en meer lekkers!

Reserveer direct!

Sfeerimpressie

Ontdek alle gebieden van Hemelrijk

Hemelaya

Ruig

De Oervallei

Zeeroversland

Kinderland

Het Strandbad

Previous
Next

Word lid van BillyBird

Na slechts bezoeken al voordeliger

Word Lid van BillyBird

Na bezoeken al voordeliger

sticker23-uitje
green key