Meet and greet

De Bakkertjes

Ramon, Irm, Jesse, Sem & Pip de bakker, ook wel bekend als ‘De Bakkertjes’ komen voor een speciale meet and greet naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel!

De Bakkertjes nemen in super gave video’s op YouTube hun kijkers 3x per week mee in hun leven. Hierin hebben ze al regelmatig een bezoek gebracht aan BillyBird Park Hemelrijk. Momenteel hebben ze bijna 300.000 abonnees en ruim 245 miljoen weergaven.

Heb jij De Bakkertjes altijd al willen ontmoeten? Kom dan ook langs op 3 september en ga om 11:00 en 15:00 uur met ze op de foto, vraag een handtekening of stel eindelijk die ene vraag die je al lange tijd in je hoofd hebt. Daarnaast kan je hier ook de echte De Bakkertjes merchandise kopen.

Naast de meet and greet kan je de gehele dag een van hun favoriete parken ontdekken en zelfs meegenieten van het Spring spektakel.

Dus, waar wacht je nog op? Koop nu je ticket of word lid en kom kennismaken!

Nee, je kan als BillyBird lid gratis langskomen voor de meet and greet, een bezoek aan het park en het Spring spektakel.

Als je geen lid bent heb je enkel een geldig entree bewijs nodig. Voor de Meet and greet is geen speciale extra ticket nodig. Het entree bewijs is ook geldig voor het bezoeken van het park en het Spring spektakel.

Tickets vindt je hier

De meet and greet vindt plaats tussen het voetbalveld en de beachbar op BillyBird Park Hemelrijk.

Dat kan! Er zal een speciaal punt zijn op het park waar je jouw favoriete merch van De Bakkertjes kan vinden.

De meet and greet vindt plaats om 11:00 en 15:00 uur. De eindtijden zijn afhankelijk van de drukte en pauze voor De Bakkertjes.

Het park is geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Het Spring spektakel vindt plaats van 10:00 tot 18:00 uur. Genoeg tijd om dus naar de meet and greet te gaan en om te genieten op het park!

Je kunt altijd contact opnemen met BillyBird Park Hemelrijk met vragen over tickets, lidmaatschappen, parkeren, etc. Je vindt de contactgegevens op onze contactpagina 

Word lid van BillyBird

Na slechts bezoeken al voordeliger

Word Lid van BillyBird

Na bezoeken al voordeliger

sticker23-uitje
green key