Zondag 8 oktober 2023

Heerlijk Hemelrijk Festival 2023

BillyBird ledentickets

Ledentickets - Uitverkocht! 100%

Update 2-8-2023 om 14:29 uur:
BillyBird kreeg dit jaar
7.500 tickets voor haar leden tot haar beschikking en deze zijn binnen 48 uur uitverkochtWil je er toch bij zijn om zondag 8 oktober? Koop dan een regulier ticket via Heerlijk Hemelrijk Festival zelf. Tot 8 oktober!

Hoe zit dit dan?
Om iedereen een eerlijke kans te geven was het tot 28 juli mogelijk om je in te schrijven voor onze EarlyBird lijst en hebben we dit afgelopen jaar meerdere malen gecommuniceerd via Social Media. Maandag 31 juli hebben we iedereen op de EarlyBird lijst geïnformeerd dat op dinsdag 1 augustus om 12:00 uur de ticketverkoop startte. 

Op deze manier hebben we al onze leden een eerlijke kans geboden om een ticket te bemachtigen en met de 2,50 euro reserveringsbijdrage willen we ervoor zorgen dat het noshow percentage zo laag mogelijk is. We zijn overweldigd door de respons en binnen 48 uur uitverkocht. Dank voor jullie enthousiasme! 

We begrijpen dat je mogelijk naast een ticket hebt gegrepen, maar helaas kunnen wij niet meer tickets verkopen. Er is géén reservelijst en het heeft dus geen zin om ons daarover te bellen/mailen.

Heb je een ticket gekocht dan heb je deze uiterlijk donderdag 3 augustus in je mailbox. Zo, nee? Neem dan contact op met info@billybird.nl met een bewijs van je betaling.

Heerlijk Hemelrijk Festival
zondag 8 oktober 2022
12:00 – 21:00 uur
BillyBird Park Hemelrijk

FAQ

TICKETS

Helaas, zijn alle 7.500 ledentickets uitverkocht. Je kunt nog reguliere tickets kopen via heerlijkhemelrijkfestival.nl.

Door de enorme populariteit en de vele inschrijvingen op de EarlyBird lijst zijn alle ledentickets uitverkocht. 

We begrijpen dat je mogelijk naast een ticket hebt gegrepen, maar helaas kunnen wij niet meer tickets verkopen. Er is géén reservelijst en het heeft dus geen zin om ons daarover te bellen/mailen.

Iedereen van de EarlyBird lijst heeft op 31 juli 2023 een e-mail gehad met informatie over de ticketverkoop. Je kunt je niet meer aanmelden voor de EarlyBird lijst en er is ook géén reservelijst.

Als je lid bent van BillyBird (Hemelrijk, Drakenrijk of Het Run) dan kun je gratis naar Heerlijk Hemelrijk Festival. We vragen slechts 2,50 euro reserveringskosten om jouw ticket te claimen. Zo kunnen we de maximum capaciteit veilig stellen. Naast het 2,50 euro ticket moet je op de dag zelf jouw (digitale) lidmaatschapspas laten zien.

Dit klopt! We hebben de reserveringsbijdrage verhoogd naar 2,50 euro om iedereen gelijke kansen te geven. We willen een zo laag mogelijk noshow percentage en daarom hopen we dat nu alleen leden een ticket kopen die ook daadwerkelijk naar Heerlijk Hemelrijk Festival komen.

BillyBird had 7.500 tickets beschikbaar voor onze leden. Deze zijn helaas uitverkocht. Je kunt alleen nog reguliere tickets kopen op heerlijkhemelrijkfestival.nl.

Er is een aparte rij voor BillyBird leden bij de ingang van het festivalterrein. Hier kun je jouw ticket tonen op je mobiel in combinatie met jouw lidmaatschapspas. Het is ook mogelijk om jouw digitale lidmaatschapspas te tonen. Deze vind je in Mijn BillyBird.

Jouw ticket wordt verzonden naar het ingevulde e-mailadres. Het kan 15 tot 60 minuten duren voordat de e-mail binnenkomt. Controleer ook de spambox.

Heb je op donderdag 3 augustus 2023 nog geen tickets ontvangen? Neem dan contact op met info@billybird.nl.

Enkele dagen voor Heerlijk Hemelrijk Festival sturen wij iedereen nogmaals een reminder e-mail met het ticket. Deze moet je samen met je lidmaatschap laten zien bij de toegangscontrole.

Je hebt als BillyBird lid per ongeluk een regulier ticket gekocht op de website van Heerlijk Hemelrijk Festival, wat vervelend! Helaas kunnen wij hierin niets betekenen. De reguliere tickets worden namelijk verkocht door de organisatie van Heerlijk Hemelrijk Festival, niet door ons. BillyBird heeft tickets beschikbaar voor haar eigen leden.

Wil je een regulier ticket kopen of ervaar je problemen met jouw reguliere ticket? Dan verwijzen we je graag door naar www.heerlijkhemelrijkfestival.nl.

Dit jaar ontvang je een uniek ticket per persoon. Op deze manier kun hoef je als groep niet tegelijk naar binnen. Let op! Ieder ticket kan maar één keer gescand worden.

ALGEMEEN

Alleen op zondag 8 oktober 2023 tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival is het niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen. Dit geldt voor het gehele park en festivalterrein. Op deze dag is dit samen één en wordt dit door de beveiliging van Heerlijk Hemelrijk Festival gecontroleerd bij de toegangscontrole.

Nee, Par-T (tevens organisator van Festyland) organiseert op zondag 8 oktober 2023 Heerlijk Hemelrijk Festival op het terrein van BillyBird Park Hemelrijk. Zij zorgen voor het programma, de reguliere kaartverkoop, etc. BillyBird heeft exclusief voor BillyBird leden tickets ter beschikking. Deze claim je via ons. Voor alle andere vragen verwijzen we je graag door naar www.heerlijkhemelrijkfestival.nl.

Alleen met een 2,50 euro ticket (i.c.m. jouw lidmaatschap) of regulier ticket voor Heerlijk Hemelrijk Festival kun je ons park bezoeken. Zondag 8 oktober 2023 is de enige dag van het jaar dat ons gehele park wordt verhuurd aan Par-T. In ruil hiervoor kunnen leden voor slechts 2,50 euro hun ticket claimen.

Op zondag 8 oktober 2023

Het festival is van 12:00 tot 21:00 uur. BillyBird Park Hemelrijk is van 12:00 tot 21:00 open. Gedurende de hele dag gelden de regels van Heerlijk Hemelrijk Festival zoals geen eigen eten & drinken meenemen.

De ingang van Heerlijk Hemelrijk Festival is tot 19:00 uur geopend.

Heerlijk Hemelrijk Festival is ECHT voor iedereen! Kinderen tot en met 2 jaar gratis entree.

Jazeker! Als bezoeker van Heerlijk Hemelrijk Festival kun je gebruik maken van alle attracties en speeltoestellen bij BillyBird Park Hemelrijk.

Attracties zijn open van 12:00 – 18:00 uur en de achtbaan van 13:00 tot 20:00 uur.

Ja, alleen dit wordt niet georganiseerd door BillyBird. Dan verwijzen we je graag door naar www.heerlijkhemelrijkfestival.nl.

SERVICES

Bij het verlaten van het festivalterrein is het niet mogelijk om Heerlijk Hemelrijk Festival opnieuw te betreden.

Tijdens het festival wordt er betaald met tokens. Deze haal je bij de ingang van het terrein bij de tokenbalie of in de automaten. Hier kan je zowel cash als met de pin betalen. Op het terrein van BillyBird Park Hemelrijk betaal je met PIN of lidmaatschapspas.

Let op! Tokens van voorgaande jaren zijn niet geldig. 

Er zijn voldoende Eventsafe kluisjes aanwezig op het festivalterrein waar je veilig je jas en andere spullen kan opbergen. Je kan een kluisje huren bij de entree van het festival.

Huur kluisje €10,-
(€5 huur + €5 borg)

Mocht je een item vergeten zijn in je kluisje, neem dan contact op met Eventsafe: info@eventsafe.eu.

Bij de EHBO posten is het mogelijk om te kolven voor onze kersverse moeders!

Geen zorgen! Op het festivalterrein is er een EHBO post te vinden. Je vindt de EHBO post achter de foodarea. Deze post is  duidelijk aangegeven op het terrein zelf en op de plattegrond.
Bij deze EHBO posten is het ook mogelijk om te kolven voor onze kersverse moeders.

Er zijn gratis toiletten op het festivalterrein en je kunt tevens gebruik maken van de toiletten bij BillyBird Park Hemelrijk.

VERVOER

Het festival vindt plaats op het terrein van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel.

Zet het volgende adres in je navigatiesysteem:
Zeelandsedijk 34-A
5408 SM Volkel

Wanneer je het festival nadert, zet dan je navigatiesysteem uit en volg de borden!

Let op! Iedereen dient ter plekke een parkeerticket te kopen ook BillyBird leden.

Parkeren op zondag kost €5 en parkeren bij de camping €15. Betaling kan op het parkeerterrein gedaan worden.

Zet het volgende adres in je navigatiesysteem:
Zeelandsedijk 34-A
5408 SM Volkel

Zodra je in de buurt van de Zeelandsedijk in Volkel bent, kun je het beste de bewegwijzering volgen en je navigatie uitzetten. Routing voor parkeren, brengen en halen, camping en backstage staan duidelijk aangegeven.

Er is een halen en brengen zone dichtbij het festivalterrein waar je netjes afgezet en opgehaald kan worden. Volg hiervoor de bewegwijzering van de borden.

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor je fiets. De parkeerplaatsen voor fietsers worden duidelijk aangegeven middels borden.

Op loopafstand van het festival bevindt zich een bushalte (halte Molen, Hermes lijn 322 óf Zeelandsedijk, Arriva lijn 91). Check de aankomst en vertrektijden op 9292.nl.

EXTRA INFO

 • Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: Etenswaren, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen en professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur.
  Onder professionele foto-apparatuur wordt verstaan: Camera’s met verwisselbare lenzen.
 • Digitale camera’s, alsmede telefoons met camera mogen mee het festivalterrein op. Niet mee mag een (digitale) videocamera/camcorder en andere (geluids)opname-apparatuur.
 • Bij constatering van onrechtmatigheden (zoals valse kaartjes, fraude met polsbandje, poging over de hekken klimmen) wordt aangifte gedaan bij de politie.
 • Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.
 • Bij het betreden van het festivalterrein wordt er gefouilleerd.
 • Op Heerlijk Hemelrijk Festival kunnen foto’s of opnamen gemaakt worden ten behoeve van reportages, website e.d.
 • Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de voorstellingen zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 • Optredens op Heerlijk Hemelrijk Festival vinden plaats op diverse podia in diverse tenten. Voor alle tenten geldt: vol = vol.
 • Er geldt een rookverbod in alle tenten.
 • Stichting FestyLand & BillyBird is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/ of goederen van bezoekers.
 • Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet door gaan van een of meer acts kunnen kaarten niet worden geretourneerd. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.
 • Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/ of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.
 • Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder overleg met de organisatie.
 • ID dient getoond te worden op verzoek
 • Iedereen van harte welkom (tot 2 jaar gratis toegang)
 • Op camping “Hemel te Rijk” een minimum leeftijd van 18 jaar
 • Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar, in geval van twijfel wordt er gevraagd naar legitimatie. Geen ID? Geen alcohol mee!
 • We wensen je veel plezier op Heerlijk Hemelrijk Festival!

In verband met strenge regelgeving omtrent drugs  en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst en tijdens het festival door middel van visitatie.

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen in de bungalow, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen.

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol en andere drugs.

De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt.

Meer info en de 10 pijlers voor veilig feesten vind je op de website van Celebrate Safe.

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.

Er geldt een rookverbod in alle tenten en overkappingen. Dit geldt zowel voor sigaretten als voor E-sigaretten*.

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot €13.500,- per tent! De NVWA controleert met undercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. Rook dus buiten de tenten. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van toegang tot het festivalterrein. 

*Je mag alleen een E-smoker meenemen op het festivalterrein wanneer de vloeistof nog gesloten is. Er mag maar 1 vloeistof meegenomen worden.

Er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein.

Er geldt een rookverbod in alle tenten en overkappingen. Dit geldt zowel voor sigaretten als voor E-sigaretten.

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot €13.500,- per tent! De NVWA controleert met undercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. Rook dus buiten de tenten. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van toegang tot het festivalterrein. 

Je mag alleen een E-smoker meenemen op het festival terrein wanneer de vloeistof nog gesloten is. Er mag maar 1 vloeistof meegenomen worden.

Nog een brandende vraag die er niet tussen staat?

Wanneer je ons mailt, bevestig je dat je alle vragen in deze FAQ hebt. doorzocht.

Heerlijk Hemelrijk Festival

Na het gigantische succes afgelopen jaren van Heerlijk Hemelrijk Festival, waar 15.000 mensen genoten van het uitverkochte festival, wordt de zondag van FestyLand op 8 oktober 2023 alweer voor de negende keer omgeturnd tot Heerlijk Hemelrijk Festival. Een festival voor écht iedereen! 

Het aanbod is breed, gevarieerd en voor alle leeftijden interessant. Je kunt er gezellig wat drinken en eten onder het genot van sfeervolle muziek en genieten van tribute krakers van de bovenste plak. 

Er zal voor de jongeren wederom een sterk muziekprogramma in de Desperados by STUK & Friends en The Ballsroom zijn.

Voor de allerkleinste is de Fun Palace ‘the place to be’. Hier staan springkussens en attracties opgesteld en natuurlijk zorgt een DJ voor leuke muziek. Kortom, een dag vol met optredens van bekende bands, DJ’s, workshops, culinaire belevenissen en speelplezier.

Word lid

sticker23-uitje
green key