Tot 25% korting bij geselecteerde voorstellingen!

(exclusief 1,95 ticketkosten)

Musical Autumn Night

Jolijn Henneman (o.a. MAMMA MIA! en Grease). Annefleur van den Berg (o.a. MAMMA MIA! en Grease), Channah Hewwit (o.a.TINA en The Lion King), David van den Tempel (o.a. Titanic en Soldaat van Oranje) en Elindo Avastia (o.a. Kinky Boots en Frozen) trakteren je op de beste en mooiste musicalnummers uit hun eigen carrières afgewisseld met beroemde klassiekers en nieuwe musicalhits.

Matt Bianco

Matt Bianco, wereldberoemd van de vele hits met de vertrouwde ‘easy-going-swing’, gebouwd rondom de herkenbare dry-martini-stem van Mark Reilly. 40 jaar geleden hadden ze hun eerste hit. Een bijzondere mijlpaal die door Matt Bianco bekroond gaat worden met een exclusieve Nederlandse concertserie waarin ze allemaal weer voorbijkomen.

Richard III (10+)

Shakespeare, de beroemdste schrijver óóit. Hij schrijft een stuk over Richard III! Alleen… Richard vindt het fake news. Woorden kunnen pijn doen, taal is gevaarlijk! Deze voorstelling doet Shakespeare eer aan en laat een jong publiek een frisse, snelle ‘Richard III’ (10+) ontdekken. Interssant jeugdtheater over cancelcultuur, beeldvorming en manipulatie!

Crazy Piano's

Een spectaculaire show vol muzikale hoogstandjes op de drums, saxofoon en natuurlijk de brandweerrode piano’s, waarbij stilzitten én je mond houden geheel onmogelijk is.

Tante Rita (4+)

Met de aanstekelijke Minidisco-liedjes, en enthousiaste cast, prachtige meerstemmigheid en bijbehorende choreografieën, in een prachtig decor en hilarische scènes is Het Feest van Tante Rita de vrolijkste musical voor de hele familie!

Kovacs

KOVACS is te zien in een unieke setting waarin haar stem pur sang centraal staat, krachtiger dan ooit. Een unieke muzikant wiens artistieke kwaliteiten niet blijven bij muziek maar ook te wonderen zijn in haar kunst, mode en design.

Koos & Moos (4+)

Duurzaamheid, milieuvervuiling en de wens voor een groenere aarde zijn behoorlijke uitdagingen, zeker voor de allerkleinsten. Door spannende verhalen te vertellen en liedjes te zingen waarbij iedereen mag meedoen, leren Koos & Moos kinderen op een speelse en positieve manier lief te zijn voor de aarde.

Blue Birds

In intieme sfeer beleef je de songs van  het album ‘Great Big World’, maar ook klassiekers van o.a. Dolly Parton, The Chicks en kacey Musgraves.

Pepernotenpopconcert (3+)

Het ‘Pepernotenpopconcert’ is een spetterende middag vol muzikale cadeautjes, stoere gitaarsolo’s, een vette lichtshow, springende ouders en dansende kleuters.

Frontm3n

Ga lekker zitten en genieten, want muzikale heren van FRONTM3N steken bekende hits van The Hollies, 10cc en The Sweet in een fris akoestisch jasje. De perfect opwarmer voor de Top 2000!

The PROM

Het ultieme musicalefeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje! Mét de Udense Judith van de Wijst!

Blind date

Is het nog mogelijk? Daten zonder vooroordelen? Omdat daten een zaak is geworden van computers en apps op je telefoon, wijs je wellicht de liefde van je leven al om het minste of geringste af.

Celtic steps - An Irish Christmas

Liefhebbers van Ierse folk, Kerst én traditionele dans, kunnen hun hart ophalen bij deze grootste Ierse dans- en muziekshow met zestien dansers en musici on stage!

Sympathy for the Devil

Dé stijliconen van de swingen sixties en de muzen van de Rolling Stones. Marianne Faithfull en Anita Pallenberg: ze belichamen de vrijheidsdrang van een hele generatie. Maar wat is de prijs van roem en roekeloosheid? Een ongefilterd verhaal op de soundtrack van de Rolling Stones, gespeeld door de Stones Sessions. 

Dennis van Aarssen

Een avond genieten van een heerlijke swingende bigband show. Dat kan tijdens ‘Swinging On A Star’ van Dennis van Aarssen (winnaar van The Voice of Holland 2019)

sticker23-uitje
green key