Parkmanager BillyBird Park Drakenrijk

Als parkmanager geef je leiding aan een jong en energiek team bestaande uit oproepkrachten. Jij bent de eerste full-time vaste kracht. Jij stuurt zowel de horeca- als de receptie medewerkers aan en regelt het hele park. Je kunt terug vallen op BillyBird Facilities. Daar heb je een ambitieus team met allerlei professionals met ieder hun eigen vakgebied. Te denken valt daarbij aan Marketing, Receptie, Horeca, Attracties & Toezicht, Entertainment en Technische Dienst.

Video afspelen over Speelkasteel Drakenrijk

Medio 2023 opent “Het Speelkasteel” bij Drakenrijk.

Verantwoordelijkheden

In de winterperiode zet je je bij BillyBird Facilities in voor Drakenrijk en de rest van de keten. Je denkt mee na over hoe we komen tot een jaarrond park en organisatie. Met de bouw van een binnenspeeltuin is ons concept pas compleet.

BeachBar bij Drakenrijk

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste werker (!) die leiding geeft in het park en in de horeca. Die in de zomer vaak pas naar huis gaat als het werk is afgerond, waarbij ervaring in de horeca een grote pré is. De voorkeur gaat uit naar iemand met een HBO niveau; bijv. Hogere Hotelschool, PABO of Toneelschool. Werken met jeugd en met gasten is een sociaal beroep, dus sociale vaardigheden zijn zeker vereist. Je bent een echte teamplayer, je draait je handen niet om, om medewerkers op te leiden en te motiveren; waarbij ook tijd is voor gezelligheid.

Wie zijn wij?

Wij zijn BillyBird! Wij geloven in de kracht van “Happy Together”. Dit betekent dat onze parken een middel zijn voor ouders en kinderen en voor vrienden om hun onderlinge banden te verstevigen. Onze parken staan voor eenvoudig en tijdloos vermaak in een natuurlijke omgeving met unieke speelwerelden, zowel buiten als binnen.

Bij de 3 BillyBird parken hebben we op dit moment 85.000 leden. Hiervan zijn er bijna 5.000 lid bij Drakenrijk en de doelstelling is om dit aantal ieder seizoen te laten groeien. Als lid mag je onbeperkt de drie parken van BillyBird bezoeken; BillyBird Park Hemelrijk in Volkel, BillyBird Park Drakenrijk in Reuver en Openluchtzwembad het Run in Drunen.

De gastbeleving staat bij ons op nummer 1. Dit betekent dat het park altijd goed onderhouden moet zijn, de medewerkers vrolijk & enthousiast zijn en goede horeca is ook zeer belangrijk. Met op Drakenrijk 3 verschillende verkooppunten, met elk verschillende gerechten, zijn we continu aan het werk om de verwachting van onze gasten te overtreffen door korte wachtrijen en goed eten voor normale prijzen aan te bieden.

Drakenrijk staat nog bijna aan het begin van een ontwikkeling. We hebben momenteel zo’n 50.000 gasten per jaar. Komend seizoen openen we het gebied Riddersheide met als belangrijkste attractie een 25 m hoog Speelkasteel. Daarnaast heeft Drakenrijk een evenemententerrein. Hier willen we 3 grote evenementen per jaar op laten organiseren. Kleine evenementen die geen geluidsoverlast veroorzaken, zoals bedrijfsfeesten, kunnen we hier ook gemakkelijk faciliteren.

Komend seizoen komen er 4,5 ha drijvende zonnepanelen op de kleine plas. Deze wekken genoeg stroom op voor ca. 2.000 huishoudens.

Wat bieden wij jou?

Op Dreef bij Drakenrijk

Wat neem je mee?

Reageer nu!

Wij hebben iedere periode een maximum aantal stageplekken, omdat wij een goede begeleiding belangrijk vinden. Reageer nu en wij nemen contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Upload jouw CV (optioneel).