Stagiair(e) Marketing

Wil jij veel leren over (online) marketing en ervaring opdoen bij het leukste attractiepark, speeltuin en strandbad van Nederland? Stop dan met zoeken. Jaarlijks verwelkomen wij veel gasten! Hiervoor bedenken en ontwikkelen wij uiteenlopende marketing campagnes. Wil jij hieraan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Video afspelen

BillyBird in één minuut.

Wat zeggen oud-stagiaires?

Waarom kies je voor ons?

De populaire familieachtbaan

Wat ga je doen?

BillyBird is een écht familiebedrijf en wij zullen je dan ook direct thuis laten voelen. Als stagiair word je gezien als een volwaardige collega en mag je meewerken aan leuke en uiteenlopende projecten. We zijn een klein team en hierdoor kun je bij iedereen terecht met je vragen en kun je in korte tijd veel leren. Samen werken we aan verschillende campagnes zoals bijvoorbeeld ons grote evenement in het najaar het Herfstfestival, onze slimme weer campagnes in de zomer of ons digitale platform waar leden het hele jaar door voordeel hebben bij partners zoals winkels, restaurants en andere attractieparken/speeltuinen. Kortom, er is genoeg te doen en geen dag is hetzelfde!

Ons herfstevenement

Wat vragen wij van jou?

Reageer nu!

Wij hebben iedere periode een maximum aantal stageplekken, omdat wij een goede begeleiding belangrijk vinden. Reageer nu en wij nemen contact met je op.

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Upload jouw CV (optioneel).

Of stuur een e-mail naar marketing@billybird.nl ter attentie van Frank van Woudenberg.