Heerlijk Hemelrijk Festival en FestyLand Tickets

Zondag 8 oktober is het tijd voor Heerlijk Hemelrijk Festival! Het Festival voor écht iedereen!  Met BZB, Jebroer, StukTV, Freddy Moreira, Bizzey, Puinhoop Kollektiv en nog veel meer topartiesten! Check volledige line-up hier.

Entree

Heerlijk Hemelrijk Festival is GRATIS te bezoeken voor leden van Hemelrijk. Neem gewoon je pasje mee en je hebt gratis toegang. Je betaalt alleen €5 voor het parkeren. Geen lid? Koop dan snel je kaartjes op http://heerlijkhemelrijkfestival.nl/tickets/tickets/ .

Stages

In de Jupiler Live Stage wordt het een groot feest der herkenning met o.a de beste tributes. De Spektakulair wordt dit jaar gehost door niemand minder dan StukTV! The Jupiler Ballsroom staat vol met gekkigheid en in de PulFiction valt nieuw talent te ontdekken. Als je niet in de grote massa wilt staan, kun je terecht in het FestivalCafé of de MiniDisco. Uiteraard denken we ook aan de kleinsten onder ons; zij kunnen helemaal los in de FunPalace. In de Meet, Talk & Greet kun je artiesten en BN-ers het hemd van het lijf vragen en last but not least is er van alles te beleven op gebied van mode & fashion in de SjiekDeFriek!

 

FestyLand op 6 & 7 oktober

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober vindt de tiende editie van FestyLand plaats op Hemelrijk! Als lid van Hemelrijk pak je €5,- korting op je FestyLand tickets. De line-up bestaat uit De Jeugd van Tegenwoordig, Waylon, R3HAB, Broederliefde, Kraantje Pappie, Rondé, Memphis Maniacs, Vato Gonzales en nog veel meer! Dat belooft weer een top afsluiting van het festivalseizoen te worden. De complete line-up vind je hier.

Als lid van Hemelrijk pak je €5,- korting op je FestyLand ticket. Volg onderstaande link om je tickets met korting te bestellen.

FestyLand Tickets met korting