Kinder Lichtfestijn

Op 26 en 27 oktober heb je de kans om Hemelrijk in een ander daglicht te zien! Deze avonden organiseren we het Kinder Lichtfestijn. Het hele park zal dan omgetoverd worden tot een magische plek vol licht, magie en betovering. Ook kun je door het donker razen in de achtbaan, ontdek je de nieuwe Ballenfabriek en kun je de piraat in jezelf ontketenen in Binnenspeeltuin Zeeroversland.

2 nieuwe attracties tijdens Kinder Lichtfestijn

Dit jaar voegen we 2 attracties aan het park toe tijdens het Kinder Lichtfestijn. Er komt een Mega Fun House van 20 meter lang en 10 meter hoog in het park te staan waar je eindeloos in kunt spelen. Baan je een weg door deze attractie met bewegende vloeren, verraderlijke trappen, draaiende tonnen en vele andere obstakels en speelelementen.

Ook geniet je dit jaar van een overdekt Spring Paradijs. Een grote tent van 20 meter lang en 15 meter breed, vol Springkussens! Als ouder geniet je hier van een heerlijk kopje koffie terwijl je kind zicht uitleeft op de kussens.

LED’S DANCE

DeFeestDJ komt met een wervelende show in Kinderland: LED’S DANCE, de leukste disco ervaring van het jaar! Wie wint een disco bandje en verdient een disco diploma?

Wedstrijd Best verlichte kind

Voor alle kinderen is er een leuke wedstrijd. Trek je mooist verlichte outfit aan wie weet ga je met een leuke prijs naar huis! Bereid je voor op een avond vol magie, licht, acts, kunst en meer.

Het park is geopend van 10.00 uur tot 21.30 uur. Het Lichtfestijn zal beginnen om 18.00 uur. Ben jij erbij?

Entree

Bestel online je tickets voor €6,95(op de dag van je bezoek €7,95), de prijs aan de receptie is €8,95. Leden van Hemelrijk hebben gratis toegang.

Tickets bestellen