Omgeving

In de directe omgeving van BillyBird Park Hemelrijk is genoeg te beleven! Hier vind je de dichtsbijzijnde hotels, restaurants, campings, Bed and Breakfasts en meer!


Booking.com

Van der Valk Hotel Uden-Veghel
Van der Valk Hotel Uden-Veghel is een modern ingericht hotel welke beschikt over 104 luxe ingerichte hotelkamers en 11 vergaderzalen. Het hotel is goed bereikbaar vanwege de gunstige ligging aan de A50 en tijdens uw verblijf kunt u gratis parkeren voor de deur.
Afstand tot ons park: 9 kilometer

Hotel Arrows Uden
De moderne hotelkamers van Hotel Arrows Uden zijn uitgerust met alle luxe en comfort. Bovendien biedt Hotel Arrows u ook fitness- en welnessfaciliteiten, een sfeervolle bar en lounge en vele extra’s, zoals gratis WIFI.
Hotel Arrows is gevestigd in het bruisende centrum van Uden en is omringd door vele culinaire restaurants op loopafstand.
Afstand tot ons park: 7 kilometer

Teugel Resort Uden
Teugel Resort Uden is gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van Brabant, de Maashorst, perfect om te wandelen of te fietsen. Met 50 luxe kamers en diverse zalen dé locatie voor feesten, recepties, bruiloften, vergaderingen en personeelsfeesten. Of om met familie of vrienden een gezellige dag te beleven.
Afstand tot ons park: 10 kilometer

Hostel Kersenhof
Hostel Kersenhof is gevestigd in een authentieke boerderij en biedt overnachting op basis van ‘bed and breakfast’ tot een grote groep. Het hostel is door Zoover verkozen als beste hostel van Nederland.
Afstand tot ons park: 8 kilometer.

Camping de Holenberg

Charme Camping De Holenberg is al jaren een begrip in Nederland en daarbuiten. Door de schitterende ligging direct aan natuurgebied de Maashorst in Brabant én door de vele verblijfsmogelijkheden is het een prachtige locatie voor een vakantie in de natuur.
Afstand tot ons park: 14 kilometer

Groepsaccomodatie D’n Eik

Groepsaccommodatie D’n Eik bestaat uit twee aparte accommodaties: Het Eikeblad tot 24 personen en De Eikeboom tot 32 personen, op een 7000 m2 groot terrein gelegen  in het prachtige natuurgebied “de Bedafse Bergen” te Uden.
Afstand tot ons park: 11 kilometer

Vakantiepark De Pier

Tegen de rand van het stuifzandgebied en de bossen van Bedaf ligt vakantiepark De Pier… Bourgondisch genieten in het Brabantse land waar je alle tijd hebt om te onthaasten. Snuif de frisse boslucht op en ontdek de afwisselende natuur. Afstand tot ons park: 11 kilometer

Groepsaccommodatie Oleander

Sfeervolle groepsaccommodatie Oleander in de omgeving van het Brabantse Uden. Groepsaccommodatie Oleander biedt rust en ruimte op een sfeervolle locatie in het Brabantse groen. De sfeervolle groepsaccommodatie in Brabant is dusdanig van opzet dat het zich ook prima leent voor kleinere groepen. Afstand tot ons park: 4 kilometer

Tickets bestellen