Privacy policy

Versie 0.2: Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17-10-2018

Bescherming persoonsgegevens

Bij het gebruik van de website www.billybird.nl wordt soms gevraagd om persoonsgegevens in te vullen. Zoals bij het invullen van het contactformulier, wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, als je (entree-)tickets besteld, een uitstapje wilt reserveren of als je lid wilt worden. Wij begrijpen dat je daar als bezoeker moeite mee hebt en leggen daarom graag uit welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee de gebruikservaring proberen te verbeteren Deze privacy policy is van toepassing op alle diensten van BillyBird Park Hemelrijk. Je dient je ervan bewust te zijn dat BillyBird Park Hemelrijk niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan deze privacy policy te accepteren. BillyBird Park Hemelrijk respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Zo zullen we nooit gegevens verkopen en we geven ze ook niet aan anderen. Gebruik van onze diensten Als je onze website www.billybird.nl gebruikt, worden cookies op je computer gezet. We vinden het belangrijk dat je weet hoe we hier mee omgaan. Heel veel websites maken gebruik van cookies. Cookies maken het gebruik van een website gemakkelijker. Een cookie is een klein tekstbestand dat op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. Het bevat gegevens die je op de website invoert. Een cookie kan geen virussen bevatten. Wij proberen de gegevens zoveel mogelijk te anonimiseren. Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van BillyBird Park Hemelrijk of die van een derde partij. Voor het aanvragen van webtickets worden de volledige naam (eventueel geboortedatum) en het e-mailadres gevraagd om de tickets te kunnen versturen. Voor het aanvragen van informatie worden de volledige naam, jouw e-mailadres en jouw verzoek tot informatie vastgelegd om jouw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. De gegevens die voor het aanvragen van een lidmaatschap kunnen worden gevraagd bestaan uit geslacht, initialen, voor- en achternaam, adres, relatie, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IBAN*, naam rekeninghouder*. Op het park wordt hier een pasnummer en een foto aan gekoppeld, zodat je tijdens de duur van jouw lidmaatschap het park zo vaak kunt bezoeken als je wilt. * alleen bij afgifte doorlopende machtiging. Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en de verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van BillyBird Park Hemelrijk of die van een derde partij. Voor veiligheid en beveiliging hangen er camera’s op het park. De beelden worden voor bepaalde duur bewaard. In specifieke situaties kunnen de beelden langer bewaard worden.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Deze informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Social media

Op de website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door de social media partij. Deze code plaatst ook een cookie. In de privacyverklaring van de social media partijen kun je lezen wat zij met jouw persoonsgegevens doen en hoe zij met de code werken.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Als je de gegevens aan wilt laten passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens*.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief wordt verstuurd via een externe partij. Wil je jouw gegevens voor de nieuwsbrief aanpassen of jezelf uitschrijven voor de nieuwsbrief? Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen. Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy beleid, kun je contact met ons opnemen. Heb je een klacht over hoe wij met jouw gegevens omgaan, dan kun je dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. * BillyBird Park Hemelrijk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16086852 en is gevestigd aan de Zeelandsedijk 34 te Volkel. Ons postadres is Luttelweg 4, 5408 RA Volkel. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0413-277000 of per mail via info@billybird.nl

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. www.billybird.nl behoudt zich het recht voor om aanpassingen en/of veranderingen aan te brengen die kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy policy. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacy policy te raadplegen. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd.