Een voordelig schoolreisje boek je bij BillyBird

Een schoolreisje is altijd iets waar alle kinderen naar uitkijken. Je wilt natuurlijk de kinderen verrassen met een super leuk uitje en er moet voor alle leeftijden iets te doen zijn. Als het regent moeten er overdekte speelmogelijkheden zijn en als de zon schijnt, moeten er mogelijkheden zijn om af te koelen. Bij BillyBird is er altijd ruimte voor binnen- en buiten speelplezier. Bij ieder weertype en het hele jaar door. Voor schoolreisjes met speeltuinen en attracties, zoals bij een pretpark kun je terecht bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (Brabant). Is het heerlijk zwemweer? Denk dan aan een schoolreisje bij BillyBird Park Drakenrijk in Beesel (Limburg). Je hebt bij beide parken de keuze uit verschillende arrangementen. In onze binnen- en buitenspeeltuinen kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Dit schoolreisje zorgt gegarandeerd voor blije gezichten!

Een schoolreisje met arrangement

Wij bieden verschillende arrangementen voor schoolreisjes. Je kiest voor jouw schoolreisje uit:

  • Toegang: Je hebt enkel toegang tot het park.
  • Ranja & Raket: Naast de toegang tot het park krijgen de ouders, juffen en meesters onbeperkt koffie en thee en de kinderen ranja en een heerlijk waterijsje.
  • Smul: Ook heb je hier toegang tot het park. Er is onbeperkt ranja voor de kinderen en koffie & thee voor alle begeleiders. √Čn iedereen krijgt een frietje met mayonaise en een waterijsje.
  • Super Smul: Dit arrangement biedt alles wat het Smul arrangement ook biedt, alleen krijgt iedereen bij dit arrangement ook nog een lekkere frikandel of kroket.

De bus parkeert gratis

Onze arrangementen zijn beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen. Kom je met een bus? Dan kun je deze gratis bij ons parkeren! Laat de kinderen zich lekker uitleven in onze attracties. Extra leuk is dat bijna alle speeltoestellen door Amusementprof ontworpen zijn om samen mee te spelen, wat ervoor zorgt dat er altijd meerdere kinderen tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. Zo kun jij als begeleider heerlijk ontspannen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 0413 277000 voor een schoolreisje bij BillyBird Park Hemelrijk en 088 055 8888 voor een schoolreisje bij BillyBird Park Drakenrijk.

Ook interessant

Schoolreisjes bij Hemelrijk | Schoolreisjes bij Drakenrijk

Copy link
Powered by Social Snap