Lidmaatschapsvoordelen

Een lidmaatschap van BillyBird Park Hemelrijk geeft je vele voordelen!

Onbeperkt toegang tot het park

Geniet onbeperkt van het park en alle attracties. Onbeperkt razen in de achtbaan, glijden van de Splash, slingeren door het touwenparcours, een frisse duik nemen in het strandbad en ravotten in de binnenspeeltuin.

50% korting op entree bij vele andere parken

Leden van Hemelrijk krijgen 50% korting op entree bij vele andere parken. Zo krijg je vanaf 1 maart 50% korting bij Safaripark Beekse Bergen, Kinderpretpark Julianatoren, Familiepretpark DippieDoe, het Oertijdmuseum en nog meer parken. Bekijk alle partner parken

Gratis toegang tot alle activiteiten en evenementen

Ga gratis naar Kindercircus Bavaria, Kinder Lichtfestijn, de BillyBird Theater Show, de Waterspeldag, het Spring Spektakel, Bietje Drijven Bietje Dansen en nog veel meer evenementen! Bekijk alle evenementen

Gratis naar BillyBird Park Drakenrijk in Beesel, Limburg

Drakenrijk is het tweede BillyBird Park en ligt in Beesel, Limburg. Geniet hier van een heerlijk dagje strand en speel een spannend potje Discgolf. Er is een compleet nieuwDiscgolfparcours aangelegd. Maak dan een mooie wandeling door het Drakenbos, vol met Draken. In 2018 staat het park volop in ontwikkeling, hou www.drakenrijk.nl in de gaten.

10% korting in de horeca

Ontvang 10% korting op je bestedingen in de horeca, als je betaalt met je lidmaatschapspasje! Met uitzondering van menu’s en arrangementen.

Extra korting op kinderfeestjes, familiedagen en arrangementen

Organiseer je een familiedag of kinderfeest? Je krijgt als lid extra korting! Bekijk alle groepsarrangementen 

Parkeer voor €7,50 per seizoen

Leden parkeren voor €7,50 tot 1 maart 2020. De dagprijs voor het parkeren is €3,-.

*Programma onder voorbehoud.