Evenementen

In 2019 organiseren we weer tal van evenementen in het park waar jij als lid helemaal gratis naartoe kunt! Op deze pagina vind je een overzicht van alle grotere evenementen van dit jaar.

Stoere Piratendagen op 6 t/m 8 maart

Voel je een echte piraat tijdens de Piratendagen.Deze dagen zullen gevuld worden met vele avonturen die alleen de moedigste piraten aan durven te gaan!

Happy Together Dag op 31 maart!

Tijdens dit gloednieuwe evenement staat er een Mega Stormbaan over het hele voetbalveld van het park! Als lid mag jij gratis 1 introducee meenemen op deze dag. Geef een van je vrienden, iemand uit je familie of een vriendje van je kinderen een gratis dagje Hemelrijk cadeau! Elk lid mag 1 introducee meenemen.

Officiële opening Oervallei op 21 april

De officiële opening van de compleet nieuwe natuurspeeltuin! In de Oervallei kun je op zoek gaan naar goud, fossielen opgraven, swingen op schommels van 11 meter hoog, heuvels opklauteren en er vervolgens van af glijden en ga je nog veel meer avonturen beleven!

Pasen op 21 en 22 april

Vier Pasen bij Hemelrijk!

Circuskindershow en Workshops op 29 april t/m 3 mei

Geniet in de meivakantie van wervelende Kindercircus shows en ontdek de circusartiest in jezelf tijdens de workshops!

Spetter Spektakel op 14 juli

Het Spetter Spektakel staat garant voor mega veel water plezier. Het voetbalveld wordt gevuld met waterattracties!

Spring Spektakel op 18 augustus

Op het park staan verschillende mega springkussens waar naar hartenlust op gesprongen kan worden door kinderen en ouders!

Heerlijk Hemelrijk Festival op 13 oktober

Het Festival voor écht iedereen! Leden van Hemelrijk hebben op vertoon van het Hemelrijk pasje gratis toegang, je betaalt alleen voor het parkeren. Meer informatie over Heerlijk Hemelrijk Festival vind je hier: http://heerlijkhemelrijkfestival.nl/.

KinderCircus op 14 t/m 18 oktober

Van 14 t/m 18 oktober staat Circus Bavaria op het park. Dit doldwaze circus boordevol spectaculaire acts haalt alles uit de kast om jou een onvergetelijk dagje uit te geven! Het Circus geeft 4 optredens per dag in het park. KOMT DAT ZIEN!

Nieuwjaarsduik op 1 januari 2020

Volgens traditie vindt 1 januari 2020 de Nieuwjaarsduik plaats bij BillyBird Park Hemelrijk.