Partnerparken

Als lid van Hemelrijk ontvang je mega kortingen op de entreeprijs van vele andere parken! Bij elk park zie je welke voorwaarden er gelden.

Safaripark Beekse Bergen

Maak een safari door de natuur en sta oog in oog met wilde dieren of beleef een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en een voucher ontvang je vanaf 1 maart 35% korting op de entree. De voucher kun je afhalen bij de receptie van Hemelrijk.

40% korting bij 6 Plopsa Parken!

Als lid van Hemelrijk krijg je vanaf 2018 op vertoon van je lidmaatschapspasje 40% korting op de entree bij 6 Plopsa parken. Dus 40% korting bij Plopsaland de Panne, PlopsaQua, Plopsa indoor Coevorden, Plopsa indoor Hasselt, PlopsaCoo en Holiday Park Pfalz.

 Comics Station Antwerp

Hou jij van stripfiguren? Breng dan snel een bezoek aan Comics Station Antwerp. Onder andere De Smurfen, Suske & Wiske en Lucky Luke bezorgen je een onvergetelijke dag. Breng de striphelden tot leven met meer dan 60 activiteiten op 4 verdiepingen. Zo kun je onder andere van de hoogste indoor glijbaan van de wereld glijden! Vanaf 1 april ontvang je, met een geldig lidmaatschapspasje, 50% korting op de entree.

Nieuw in 2018: Familiepark Dippie Doe 

Bij familiepark DippieDoe beleef je een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten. Er zijn ruim 25 spetterende attracties voor kinderen tot en met 13 jaar. De echte waaghalzen stappen in de achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de ballenbak. Tussen het spelen door kun je tot rust komen in een van de dinner points op het park. Vanaf 1 maart ontvang je 50% korting op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje in combinatie met een voucher. Deze voucher is af te halen bij de receptie van Hemelrijk.

Nieuw in 2018: Familiedierentuin Dierenrijk 

In Dierenrijk ontmoet je een dag lang dieren van wel heel dichtbij! Ook kun je tussendoor met de verzorgers op pad tijdens één van de vele activiteiten. Bezoek de unieke presentaties met zeehonden en olifanten, raak een vogelspin of wurgslang aan of ga haring happen bij de zeehonden. Benieuwd wat je allemaal nog meer kunt beleven bij Familiedierentuin Dierenrijk? Haal dan vanaf 1 maart je voucher af bij de receptie van Hemelrijk. Op vertoon van deze voucher én een geldig lidmaatschapspasje, ontvang je vanaf 1 maart 35% korting op de entree.

Nieuw in 2018: Amusementspark Tivoli 

Amusementspark Tivoli is een pretpark voor basisschoolkids vanaf 2 jaar. Natuurlijk zijn er ook voor papa, mama, opa en oma meer dan genoeg attracties en activiteiten om van te genieten. Wat dacht je va neen gezellig potje midgetgolf of een ritje in de achtbaan? Geniet in de zomer én winter van leuke attracties. Kinderen beleven een dag om nooit te vergeten! Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje én een voucher krijg je vanaf 31 maart eenmalig 50% korting op de entree van Amusementspark Tivoli. De voucher is op te halen bij de receptie van Hemelrijk.

Kinderpretpark Julianatoren 

Ken je Jul & Julia al? Zij heten je van harte welkom bij Kinderpretpark Julianatoren. Ga in Jul’s Grote Disco Bots of loop door de Griezeltunnel. Zelfs voor de allerkleinsten is er vanalles te beleven. Ook zijn er verschillende speeltoestellen waar je je helemaal uit kunt leven! Zo is er een Muizenhol, een Kanonnenspel en Kiddyrides. Ga jij Jul & Julia ontmoeten? Neem dan je geldig Hemelrijk lidmaatschapspasje én een voucher mee, en ontvang eenmalig 50% korting op de entree bij Julianatoren! De voucher is op te halen bij de receptie van Hemelrijk.

Speelpark Oud Valkeveen 

Ontvang eenmalig 50% korting bij  Oud Valkeveen op vertoon van je Hemelrijk pasje en een voucher. Deze voucher kun je bij de receptie van het park afhalen.

Het oertijdmuseum Boxtel 

Heb jij altijd al terug willen gaan in de tijd om dinosaurussen te bekijken? Breng dan snel een bezoek aan Het oertijdmuseum in Boxtel! Loop tussen de dinosaurussen, ontdek fossielen en maak kennis met Lucy, één van de oudste mensen ooit gevonden. Maak een wandeling door de oertijdtuin en het oertijdbos. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje ontvang je per 1 maart 50% korting op de entree. Dit geldt alleen voor kinderen tot en met 11 jaar oud.

Speelpark Klein Zwitserland

Een avontuurlijk en gezellig dagje uit voor het hele gezin beleef je bij Speelpark Klein Zwitserland. Dit speelpark ligt in het Noord Limburgse Tegelen. Het park bevat een Kleuterland, Piratenland, Avonturenbos, een buitenzwembad en Alpenweide en een Golf Rush. Er is voor ieder wat wils. In Speelpark Klein Zwitserland beleef je een compleet dagje uit met het hele gezin. Vanaf 1 maart krijg je 50% korting op de entree van Speelpark Klein Zwitserland.

ZooParc Overloon

In ZooParc Overloon geniet je iedere dag van diverse voederpresentaties, ontdek met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de Expeditiegebieden en klim en klauter in de speeltuin! Tijdens je expeditie gebruik je een kompas welke de hoofdroute aangeeft. Durf jij af te wijken? Er zijn veel sluippaadjes die je expeditie net iets avontuurlijker maken. Kom jij een onvergetelijke expeditie maken in ZooParc Overloon? Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje krijg je vanaf 1 maart 35% korting op de entree van ZooParc Overloon.

Dierenpark de Oliemeulen 

In Dierenpark De Oliemeulen sta je oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt vanalles verwachten! Loslopende stinkdiertjes? Vliegende hondjes? Een bezoek aan Dierenpark De Oliemeulen laat je de dierenwereld niet gewoon ‘zien’, maar vooral ‘beleven’. Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over hun dieren. Tijdens de demonstraties met een wurgslag en een vogelspn heb je zelfs de kans om deze even aan te raken! Durf jij een bezoek te brengen aan dit vreemde dierenpark? Vanaf 1 maart krijg je met een geldig lidmaatschapspasje 50% korting op de entree van Dierenpark De Oliemeulen.

Bosbad Hoeven

Molecaten Park Bosbad Hoeven bevindt zich in de bosrijke omgeving van West-Brabant. Breng een bezoek aan het waterpark ‘Splesj’ en beleef een spetterend dagje uit! Nergens vind je zoveel pijlsnelle en hoge glijbanen in de openlucht bij elkaar! Vanaf 1 maart ontvang je 50% korting op de entree van Bosbad Hoeven.

BestZoo

BestZoo is het dierenpark waar je nog echte Brabantse gezelligheid ervaart! Het is een knuf dierenpark, waar je als bezoeker dicht bij de dieren kan komen en ze goed kan zien. Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid-Amerika, buideldieren uit Australië, ijsvogeltjes uit Europa, en natuurlijk niet te vergeten; panters uit Azië! In BestZoo zjin de echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn. Mocht je even genoeg hebben van de dieren bekijken, dan kun je lekker spelen in de grote speeltuin. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje krijg je vanaf 1 maart 50% korting op de entree van BestZoo.

Familiepretpark de Waarbeek

Het gezelligste pretpark van Twente; De Waarbeek. In de bossen tussen Enschede en Hengelo ligt dit nostalgische familiepretpark. De attracties uit het verleden maken De Waarbeek tot speelparadijs voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Samen met Twekky en Postbode Pelle beleven kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s een geweldig dagje uit! Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje krijg je vanaf 1 maart 50% korting op de entree bij Familiepretpark De Waarbeek.

Recreatieoord Binnenmaas

Bij Recreactieoord Binnenmas geniet het hele gezin van een heerlijke dag uit. Zwemmen, spetteren in het peuterbad, glijden van de gljibanen, spelen in de speeltuin of aaien van de dieren op de kinderboerderij. Voor iedereen is er wat te beleven! Kom dus snel naar Recreatieoord Binnenmaas! Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje krijg je vanaf 1 maart 50% korting op de entree van Recreatieoord Binnenmaas.

Cosmodrome Katteven

Ben je klaar voor een spannende ontdekkingstoch langs de sterren, planeten en andere mysterieuze fenomenen? Breng dan snel een bezoek aan Cosmodrome Katteven! De full dome zaal heeft een high-tech 360 graden projectiesysteem. Hier beleef je een ongelooflijk ruimteavontuur! In 360 graden reis je zo tussen de sterren en kometen naar het verleden, het heden en de toekomst. Vanaf 1 maart krijg je op vertoon van geen geldig lidmaatschapspasje 50% korting op de entree van Cosmodrome Katteven.

Steinerbos

Steinerbos is 30 hectare groot. Dat zijn wel 45 voetbalvelden! Ga jij lekker spelen bij Steinerbos of neem je een plons in het zwembad? Steinerbos ligt midden in het groen en centraal in Limburg. Het woord ‘parkeergeld’ kennen ze niet en ze weten alles af van spelen, klimmen en klauteren en zwemmen en roeien. Bij Steinerbos is er vanalles te beleven! Vanaf 1 maart krijg je, op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje, 50% korting op de entree van Steinerbos.

De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Zij bieden niet alleen interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends aan, maar ze bieden je ook een gezellig dagje uit. Zo is er een schetsservice, ontdekkingseiland waar je kunt spelen en ontdekken, een fluistertour, een wilde weelde wereld en nog veel meer! Met wie ga jij de Tuinen van Appeltern ontdekken? Vanaf 1 maart krijg je 50% korting op de entree op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje.

Mini Mundi

Ontdek de markante gebouwen van Walcheren in het miniatuurpark Miniatuur Walcheren. Beleef de verschillende attracties van het pretpark en de buitenspeeltuin! Leef je helemaal uit in het paviljoen met de indoorspeeltuin en 0-4 land. Vanaf 1 maart krijg je met een geldig lidmaatschapspasje 50% korting op de entree van Mini Mundi.

Zwembad “De Bercken”.

Neem een plons in het openlucht zwembad ‘De Bercken’. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje krijg je vanaf 1 maart 50% korting op de entree van Zwembad ‘De Bercken’.