“Vroeger kwam ik hier zelf al samen met mijn vrouw en kinderen”

12 January 2016

abonnementhouderOpa deed zijn verhaal:

Iedere donderdag, weer of geen weer, komt opa Wim met zijn twee kleindochters naar BillyBird Park Hemelrijk. Elke donderdag wordt er opnieuw een foto gemaakt bij het Billy bord en elke keer met even veel plezier. Wij nodigde Wim uit om zijn verhaal te doen. En zo vertelde de trotse opa dat hij al jaren ons park bezoekt. Vroeger met zijn eigen kinderen en nu met zijn kleinkinderen. Dit is al de tweede generatie die ik meeneem naar BillyBird.

“Vroeger kwam ik hier al met mijn vrouw en onze kinderen. Wij genoten dan in de zomer op het terras, en in de winter binnen, van een lekker kopje koffie. En dat terwijl de kinderen samen konden spelen op het park. Toen onze kinderen ouder werden gingen zij zelf naar het park om te zwemmen. Zo hebben zij heel lang gebruik gemaakt van hun abonnement dat ik toen der tijd voor hen heb afgesloten. Toen onze kinderen zelf kinderen kregen, en verhuisde hebben we het abonnement beëindigd omdat de afstand tot het park te groot was. Maar mijn vrouw en ik hebben al vanaf het begin een abonnement bij BillyBird Park Hemelrijk, wat vroeger overigens gewoon ‘Hemelrijk’ was. ”

“Er is veel veranderd,” volgens opa Wim. “Vroeger kwamen we hier om te zwemmen,
omdat het niet meer was dan een recreatieplas. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot een compleet speelparadijs voor kinderen. Ik vind het dan ook prachtig om te zien hoe zo’n familiebedrijf zich in de jaren heeft ontwikkeld. Ik kom zelf uit Boekel en had nooit gedacht dat een park in zo’n klein dorp als Volkel zo’n succes zou worden. Daar heb ik écht bewondering voor! ”

“Nu ga ik al met de tweede generatie naar het park”, vertelde opa Wim trots met zijn kleindochters op schoot. “Mijn kleindochters hebben de ideale leeftijd om hier te spelen. Ze hebben elkaar, en daardoor kan ik rustig de krant lezen en een kopje koffie drinken terwijl zij samen spelen. In de zomer buiten, en in de winter binnen. Het is iedere week hetzelfde maar ze vervelen zich nooit. Iedere donderdag passen mijn vrouw en ik op de kleinkinderen en dan neem ik ze het liefste mee naar Hemelrijk. Dat vinden ze leuk, en voor mij is het wel gemakkelijk. Een abonnement is voordelig en we maken er iedere week gebruik van, ideaal toch?”

Opa Wim vertelde over zijn wekelijkse uitje met zijn kleindochters. Heb jij ook een inspirerend verhaal of wil je hierop reageren? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@billybird.nl

Album