Ontdek waterspeeltuin de Oervallei bij BillyBird Park Hemelrijk in Brabant

Ook zo gek op speeltuinen en water? Kom dan naar de grootste waterspeeltuin van Brabant bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. In het recreatiepark vind je verschillende speeltuinen en kun je om af te koelen heerlijk in en rondom het water spelen. Ontdek speelpark de Oervallei en zeef het goud uit het zand van het waterpark. Even heerlijk afkoelen, zoek dan verkoeling in het ondiepe gedeelte van onze zwemplas. Voor de veiligheid liggen er drijflijnen in het water. Op een ’s zomerse dag kun je heerlijk ontspannen aan het water.

Kom naar onze waterspeeltuin bij BillyBird Park Drakenrijk in Limburg

Wist je dat je bij BillyBird Park Drakenrijk in Beesel niet alleen kunt zwemmen in het strandbad, maar ook heerlijk kunt spelen in de speeltuin, die grenst aan het water. Ideaal met het gezin. Terwijl de ouderen kinderen zich vermaken in het strandbad, ga jij lekker met de jongsten naar de speeltuin. Even uitrusten, relax dan bij onze BeachBar aan het water.

Waterspeeltuinen voor kinderen tot en met 12 jaar

Voor kinderen tot en met 12 jaar heeft BillyBird Park Hemelrijk ook diverse waterattracties. Wat dacht je van bootjesglijbaan Splash of de waterfietsen, waarmee je over het meer kunt fietsen. Is jouw zoon of dochter echt een waterrat? Dan is het bij BillyBird Park Hemelrijk heerlijk vertoeven. Terwijl je als ouder lekker op een handdoekje of in een van onze luxe strandstoelen ligt te zonnen, vermaken je kinderen zich en en rondom het water in een van de grootste speelparken van Brabant.

Ook interessant

BillyBird Park Hemelrijk heeft naast verschillende speeltuinen ook grotere attracties te bieden.

Copy link
Powered by Social Snap