De zwemparadijzen van BillyBird


Het zwemparadijs van BillyBird Park Hemelrijk

Een zwemparadijs in Brabant? Kom dan naar BillyBird Park Hemelrijk! Ons grote strandbad is geschikt voor alle leeftijden. Voor de kleintjes is er een speciaal afgezet kinderbad. Hier kunnen ze veilig van de kinderglijbaan af glijden. Terwijl de kinderen zich vermaken in het water, kunnen de ouders genieten en ontspannen op de groene grasmat of bij onze BeachBar. Van mei tot en met september is er toezicht op het water.
Heb je zin in wat actie? Maak dan gebruik van ons AquaFunPark of ons duikeiland. Wist je dat wij het grootste AquaFunPark van Nederland hebben? Dus neem je duikbril en opblaaskrokodil mee en kom lekker spetteren bij BillyBird Park Hemelrijk! Tickets koop je via onze ticketpagina.


Het strandbad van BillyBird Park Drakenrijk

Ga je liever naar een zwemparadijs in Limburg? Kom dan naar ons park in Beesel, Limburg; BillyBird Park Drakenrijk. Dit strandbad beschikt over een strand waar kinderen lekker kunnen spelen. Je kan heerlijk zwemmen in het water, springen van de duikplank of zonnen op het brede zandstrand. Maak een salto van het duikeiland of maak gebruik van het AquaFunPark. Door de drijflijn in het water is het veilig en kunnen de ouders toezicht houden vanaf het strand. Tickets koop je via onze ticketpagina.


Openluchtzwembad Het Run

Op zoek naar een zwemparadijs in de buurt van Den Bosch? Kom dan naar Openluchtzwembad Het Run in Drunen, Brabant! Maak een duik in het 50 meter lange wedstrijdbad of maak een plons in het recreatiebad. Dit bad heeft een waterspeeltuin en een spectaculaire glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een overzichtelijk peuterbad waar gespeeld kan worden. Natuurlijk is er altijd toezicht van een badmeester. Tickets koop je via onze ticketpagina.


Zwemwaterkwaliteit

De strandbaden bij BillyBird Park Hemelrijk en BillyBird Park Drakenrijk zijn natuurwater. Benieuwd naar de kwaliteit van het zwemwater? Neem dan een kijkje op www.zwemwater.nl.

Copy link
Powered by Social Snap