Kom zwemmen in een zwemplas van BillyBird

Beleef een heerlijk dagje strand aan de zwemplas van BillyBird Park Hemelrijk of het recreatiemeer van BillyBird Park Drakenrijk. Voor zowel ouders als kinderen is het hier optimaal genieten op een warme zomerdag. Door de verschillende drijflijnen in het water van onze recreatiebaden is het veilig en verantwoord zwemmen, waardoor jij als ouder ook heerlijk kunt relaxen. We vragen alle ouders een oogje in het zeil te houden en dit kun je natuurlijk ook van onze medewerkers verwachten! Ieder jaar wordt de kwaliteit van ons zwemwater gecontroleerd door Zwemwater.nlKom naar onze zwemplas en geniet van een heerlijk dagje in de natuur.

Attracties in het water van de zwemplas

Zijn jouw kinderen echte waterratten en doen ze niets liever dan spelen in het water? Dan kunnen zij zich heerlijk uitleven op onze drijvende luchtkussens of duiken van het duikeiland. Veel spetterplezier gegarandeerd in onze BillyBird ‘Zee’. Een dagje aan de recreatieplas is genieten voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Zowel bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel als bij BillyBird Park Drakenrijk in Beesel vind je een nieuwe ligweide, waar je heerlijk kunt liggen. Bij alle parken kun je in de Beach Bar terecht voor een heerlijk speciaal biertje, wijntje, cocktail en veel meer.

aquafunpark-hemelrijk

Ontdek AquaFunPark Hemelrijk

waterfietsen-hemelrijk

Ontdek waterfietsen Hemelrijk

aquafunpark-drakenrijk

Ontdek AquaFunPark Drakenrijk

Geniet van het prachtige weer aan de zwemplas – in de zomer extra lang geopend

Op een prachtige zomerdag is het lekker om verkoeling op te zoeken. En waar doe je dit beter dan aan ons strand met kristalhelder zwemwater? Ons recreatiemeer in Volkel en ons strandbad in Beesel zijn de hele zomer geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op extra warme dagen in de zomervakantie zelfs tot 21.00. Koop snel online je kaartjes. Vragen? Dan bel je naar Hemelrijk 0413 277000 of Drakenrijk 088 055 8888.

Ook interessant

Strandbad Hemelrijk | Strandbad Drakenrijk

Ontdek alle BillyBird-parken

BillyBird heeft parken in Noord-Brabant, Volkel, Drunen en in Limburg, Beesel. Bekijk alle parken.

Ontdek alle BillyBird-parken

Copy link
Powered by Social Snap