Alle attracties

Attractie

De Familie Achtbaan

Kom in de leukste familieachtbaan van Brabant samen met je vrienden, familie of gezin plezier maken. Wist je dat onze achtbaan zonnepanelen op het dak heeft en bijna energieneutraal is?

Waterattractie

AquaFunPark

Het grootste AquaFunPark van Nederland vind je bij BillyBird. Leden betalen slechts 4 euro en daggasten 7,50 euro. 

Bootjesglijbaan

Splash!

Een klassieker en Billy’s favoriet. Glij met ongekende snelheid vanaf 15 meter naar beneden! Bootjesglijbaan Splash is een spetterende ervaring voor jong & oud!

Klimnetten, glijbaan & bounceballen

Speelgebied Ruig

Op touwbruggen balanceren, de hoogte opzoeken in klimnetten, spelen met grote ballen en van een hoge glijbaan af glijden. Ontdek het complete speelgebied en geniet!

Water, zand en goudklompjes

Goudzoeken

Waarschijnlijk de meest spannende en intensieve attractie voor kinderen. Vul je zeefje met zand en zoek de goudklompjes! Het goud mag je zelfs meenemen naar huis!

Strandbad

Recreatieplas

Een dagje strand? Kom naar BillyBird Park Hemelrijk en geniet van het heldere blauwe water en het mooie zandstrand. In het hoogseizoen is er toezicht en een gezellige beachbar.

Kinder speeltuin

Kinderkermis

In Kinderland bevindt zich de Kinderkermis met leuke speeltoestellen waar je samen plezier kunt beleven. Een zweefmolen, theekopjes, een draaimolen en airtrampoline.

Schommel

De Reuzenschommel

Schommel heen en weer aan de 11 meter hoge Reuzenschommel! Durf jij dit aan? Bepaal zelf hoe hard je gaat en schommel door de Oervallei en kom weer terug op het platform.

Gedeeltelijk overdekt

Speelcircus

Hangt jouw zoon of dochter thuis ook altijd de clown uit? Dan is deze attractie echt iets voor hem of haar. Je vindt het Speelcircus in Kinderland. 

Speeltoestel

De Fossielenspeeltuin

Middenin de Oervallei vind je deze leuke buitenspeeltuin. Ga op ontdekking tussen eeuwenoude fossielen. Klauter over de speeltoestellen en ga van de glijbaan.

Sport

Sportvelden

Oudwerwets, maar onwijs populair. Onze sportvelden waar je samen met je vrienden een balletje kan trappen. Wie kan het vaakst hooghouden of scoren in de goal?

Trap helikopters

Helihaven

Stap aan boord en zweef een rondje in de Helikopters door Kinderland. Er zijn twee banen en je trapt jezelf eenvoudig vooruit.

Binnenspeeltuin

Zeeroversland

Zeeroversland is een gigantische binnenspeeltuin met speelelementen in een grote Piratenkooi. Denk aan mega glijbanen, wiebelbruggen, een ballenbak, Peuterkade en veel meer.

360 graden schommel

De SaltoSwing

Ben jij niet bang voor een beetje hoogte en houd je wel van een mooi uitzicht? Klaar voor sensatie en een indrukwekkende beleving? Ontdek de overslagschommel.

Theater

Het Poppentheater

Bezoek ons interactieve en super leuke poppentheater in Zeeroversland. Al meer dan 25 jaar vernieuwend theater met voorstellingen van 20 minuten.

Attractie

De Botsauto's

Geef gas en bots erop los bij de botsauto’s in Kinderland. Overdekt, veilig en eigenlijk ieder kind vindt dit geweldig. Er is altijd een medewerker aanwezig om de kinderen te helpen.

Binnenspeeltuin

De Ballenfabriek

De Ballenfabriek is een overdekte attractie, volledig gethematiseerd als fabriek. Klok je in en ontdek alle speelelementen.

Speelgebied

De Verkeerspeeltuin

Ga op reis met verschillende voertuigen in de verkeerspeeltuin. Zo is er een treinrails, grote schommel, een glijbaan, een reuze airtrampoline en nog veel meer!

Waterattractie

De Waterfietsen

Trappel lekker rond op de plas in de waterfietsen! Bekijk het eens van de andere kant en trap lekker rond in het stralende zonnetje. Durf jij ervan af te springen in het diepe water?

Ontdek de Horeca van Hemelrijk

Friet, snacks, broodjes en meer!

Zeeroversland

Van frietjes tot broodjes: heerlijke snacks voor hardwerkende piraten!

Loaded fries

Sjiek de friet

Een lading aan genot op onze loaded fries bij Sjiek de friet

Ijs, slush en drinken

Rocky Beachbar

Kei lekker softijs met topping, slushpuppy en waterijsjes!

Spirello

De Spirellokar

Verdraaid lekkere Spirello’s

Cocktails en borrelhapjes

De Beachbar

Heerlijke cocktails en versnaperingen bij de Beachbar.

Schepijs

De Ijshoek

Heerlijke en verkoelende bolletjes schepijs

Nacho's en wraps

De Avonturier

Proef de ruige smaken van Mexico bij De Avonturier in Ruig.

Pizza's

De Hemelaya

Ervaar de oer-lekkere italiaanse keuken onder de Hemelaya

Zoetigheden

De Fabriekskantine

Neem een verrukkelijke pauze in De Fabriekskantine

Previous
Next

Word lid van BillyBird

sticker23-uitje
green key