Contact

Wist je dat je de meeste antwoorden op deze pagina kunt vinden? Natuurlijk kun je ons anders altijd contacten en helpen we je graag verder.

Wanneer je een terugkomkaartje hebt of een abonneehouder bent van een van onze partnerparken kun je je melden bij onze receptie en hoef je geen kaartje vooraf te kopen.

Tickets

De entreeprijzen zijn afhankelijk van het seizoen, de openingstijden van de attracties en het moment waarop je de tickets bestelt. Selecteer een dag naar keuze in onze ticket kalender om te zien wat de entreeprijs op je dag naar keuze is. Bestel je tickets ruim van tevoren en ontvang tot wel 40% korting!

Nee, uitprinten is niet nodig. Wij kunnen je ticket ook scannen vanaf je tablet of mobiel.

Met een vrijkaartje kun je jezelf melden bij de receptie.

Heb je een terugkomkaartje?  Hiermee kun je gratis iemand meenemen de volgende keer. Koop online of aan de dagkassa een ticket en neem het terugkomkaartje samen met jouw ticket op de dag van bezoek mee naar de receptie.

Ben je lid van een partnerpark? Op vertoon van je lidmaatschapspas kun je bij de receptie een dagticket met partnerparkenkorting halen.

Lidmaatschap

Een lidmaatschap is verkrijgbaar vanaf 22 euro per persoon. Klik hier voor informatie en prijzen.

Een abonnement is na 2 tot 3 bezoeken terugverdiend.

Bekijk hier de voordelen van een lidmaatschap.

Ja, dit is mogelijk zolang de incassant (abonnementhouder die betaalt) dit zélf onderling regelt met de betaling. Het maakt hierbij niet uit of de bij te schrijven persoon van hetzelfde gezin is. Iemand bijschrijven kan bij de receptie worden geregeld.

Er zitten altijd grofweg 2 werkdagen tussen het afsluiten van een lidmaatschap en de transactie. 

Via Mijn BillyBird kan je jouw digitale lidmaatschapspas ophalen. Deze is geldig als lidmaatschapspas bij alle BillyBird locaties en partners. Wil je toch een fysieke pas? Dan kunnen we een nieuw pasje maken. Dit kost eenmalig € 2,50.

De complete lijst met partnerparken kun je vinden op deze pagina.

Onze leden kunnen voor slechts 7,50 euro per auto (van maart tot maart) een parkeerabonnement afsluiten.

Ja, leden krijgen extra korting op vertoon van hun BillyBird pas. Het kortingspercentage hangt af van het seizoen. Het bedrag wordt bij reserveren aangegeven. De korting geldt alleen voor kinderen die lid zijn en niet voor de begeleider(s). Begeleiders betalen altijd €4,50 voor het Billy Party arrangement of €9,- voor het Happy Together Party arrangement.

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Jammer! Je kunt je lidmaatschap gemakkelijk zelf opzeggen door een mail te sturen naar onze receptie via info@billybird.nl met vermelding van je voor- en achternaam en de geboortedatum van iedereen waarvan het abonnement stop gezet dient te worden.

Openingstijden park, attracties en horeca

Onze actuele openingstijden vind je hier en op Facebook.

Raadpleeg de attractiepagina voor de meest actuele informatie over attracties.

Zeeroversland is iedere dag open. Kijk voor alle horecacpunten op onze horeca pagina.

Praktische zaken

Huisdieren zijn, afgezien van blindengeleidehonden en hulphonden, niet toegestaan op ons park.

Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig op het park.

Ja, alle attracties zijn onder begeleiding van een volwassen persoon bereikbaar voor mindervaliden/invaliden. Daarnaast beschikt het park over invalidentoiletten en brede doorgangen. Echter zijn sommige paden helaas onverhard, wat voor enig ongemak kan zorgen. Twijfel je of het geschikt is of heb je een specifieke vraag? Neem dan even contact met ons op via: 0413-277000.

Ja. Bij de receptie, in onze binnenspeeltuin (Zeeroversland) en op het startplatform van het AquaFunPark zijn EHBO-ruimtes aanwezig.

Ja, op loopafstand van het park bevindt zich een bushalte (halte Molen, Hermes lijn 322 óf Zeelandsedijk, Arriva lijn 91).

Gevonden voorwerpen worden bij de receptie neergezet wanneer deze door medewerker of bezoekers worden gevonden. We controleren iedere dag het park. Stuur ons email met een beschrijving en datum van het verloren item. De gevonden voorwerpen worden 14 dagen bewaard. Hierna gaat het naar een goed doel.

Ja, want in een natuurplas groeien planten. Wij laten met een boot regelmatig de waterbodem maaien.

Parkeren

Het park beschikt over een groot parkeerterrein met voldoende capaciteit, gelegen bij de entree van het park. De route staat met borden aangegeven.

Een parkeermuntje kost 5 euro. Hiermee kun je uitrijden bij de slagboom. Het is bij een lidmaatschap ook mogelijk een parkeerabonnement aan te schaffen voor € 7,50 per auto. Ben je al lid, maar heb je nog geen parkeerabonnement? Vraag dit dan alsnog aan bij de receptie.

Eten & drinken

Ja, het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen met uitzondering op de dag van het Heerlijk Hemelrijk Festival. Het is echter niet toegestaan om dit te nuttigen in onze horecagelegenheden of op de daar bijbehorende terrassen. Op het boventerras in Zeeroversland is het wel toegestaan om je eigen eten en drinken te nuttigen.

Ja, bekijk de allergenenkaarten op deze pagina. Zo zijn er glutenvrije en vegetarische opties aanwezig. Geef je allergie daarnaast duidelijk aan bij de Horeca om verwarring te voorkomen.

Kinderfeestje

Kijk op deze pagina voor alle arrangementen inclusief prijzen.

Wij adviseren kinderfeestjes bij BillyBird Park Hemelrijk voor kinderen tot 12 jaar. 

Ja, begeleiders van een schoolreisje, kinderfeestje of groepsuitje betalen ook entree voor het park. Begeleiders met een abonnement ontvangen korting.

Schoolreisje

Je reserveert al een schoolreisje vanaf €4,50 pp. Voor alle mogelijkheden en prijzen van schoolreisjes kun je op onze schoolreisjespagina kijken.

Ja, begeleiders van een schoolreisje, kinderfeestje of groepsuitje betalen ook entree voor het park. Begeleiders met een abonnement ontvangen korting.

AquaFunPark

In de zomer is het AquaFunPark altijd open bij mooi weer. Van september t/m medio maart is het AquaFunPark gesloten.

Ja, vooraf tickets reserveren is verplicht. Tickets reserveer je hier.

Vanaf 6 jaar mag je onder begeleiding van een volwassene het AquaFunPark betreden. Vanaf 10 jaar mag je jezelf zonder begeleiding uitleven. Let op: een zwemdiploma is altijd verplicht.

Alleen als het AquaFunPark gesloten blijft vanwege de weersomstandigheden wordt het betaalde bedrag gerestitueerd.

Ja, iedereen die gebruik wil maken van het AquaFunPark is verplicht een ticket te kopen.

Alvast een virtuele tour door het park?

Snel geregeld in Mijn BillyBird

Bekijk jouw tickets, beheer jouw lidmaatschap in jouw Mijn BillyBird account.

Adres & Route BillyBird Park Hemelrijk

Navigeer naar:
Zeelandsedijk 34a
5408 SM Volkel

Parkeren € 5,- per dag of
€ 7,50 per auto per seizoen.

Liever direct contact met een medewerker?

Je kiest zelf hoe je contact met ons opneemt. De receptie is dagelijks bereikbaar van 09:45 tot 16:30uur. Wij helpen je graag verder.

Binnen 2 uur antwoord op je bericht.

Binnen 5 minuten iemand aan de lijn.

We antwoorden binnen 1 werkdag.

Word lid van BillyBird

sticker23-uitje
green key