Evenementen

Als BillyBird lid heb je altijd het grootste voordeel

Het hele jaar door organiseert BillyBird evenementen voor jong & oud. De evenementen zijn toegankelijk voor bezoekers met een dagticket en gratis voor leden. Voor evenementen met een beperkte beschikbaarheid vragen we soms een kleine bijdrage als reserveringskosten.

Spetterspektakel

Spetterspektakel 2022

23 – 24 juli van 10.00 – 18.00 uur

Kom gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens met water. Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vind je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Spetter spektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Drakenrijk (30 en 31 juli) en bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run.

Springspektakel 2022

3 – 4 september van 10.00 – 18.00 uur

Kom gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens. Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vind je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Spring spektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Drakenrijk (20 en 21 augustus) en bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run

Heerlijk Hemelrijk Festival 2022

Claim jouw ticket voor €1,-

9 oktober van 10.00 – 21.00 uur

Na het gigantische succes afgelopen jaren van Heerlijk Hemelrijk Festival, waar 15.000 mensen genoten van het uitverkochte festival, wordt de zondag van FestyLand op 9 oktober alweer omgeturnd tot Heerlijk Hemelrijk Festival. Een festival voor écht iedereen! 

Het aanbod is breed, gevarieerd en voor alle leeftijden interessant. Je kunt er gezellig wat drinken en eten onder het genot van sfeervolle muziek en genieten van tribute krakers van de bovenste plak. 

Er zal voor de jongeren wederom een sterk muziekprogramma in de Desperados by STUK & Friends en The Ballsroom zijn.

Voor de allerkleinste is de Fun Palace ‘the place to be’. Hier staan springkussens en attracties opgesteld en natuurlijk zorgt een DJ voor leuke muziek. Kortom, een dag vol met optredens van bekende bands, DJ’s, workshops, culinaire belevenissen en speelplezier.

Het Herfstfestival 2022

& Het Kindercircus

24 – 29 oktober van 10.00 – 21.00 uur
Tijdens de herfstvakantie (regio zuid) komen Het Kindercircus en Het Herfstfestival terug naar BillyBird Park Hemelrijk! Dit jaar wordt het beter dan ooit!

Niet alleen wordt het evenement met één dag verlengt, ook zal er een spectaculaire vuurwerkshow ter afsluiting plaatsvinden.

Afgelopen evenementen

Paasbrunch 2022

17 – 18 april van 10.00 – 13.00 uur

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin tijdens 1e en 2e paasdag? Kom dan gezellig met het hele gezin uitgebreid tafelen tijdens een speciale paasbrunch!

Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje en kan je vervolgens genieten van een overheerlijk buffet. Voor de kinderen liggen leuke knutselplaten klaar voor een BillyBird eiermandje en eierhouder. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

 

Piratendagen 2022

28 februari – 4 maart van 10.00 – 18.00 uur

Arrrr maatjes, de piraten van Zeeroversland zijn terug op Hemelrijk!

Kom jij ook naar de Piratenbingo op maandag en dinsdag? Of kom je woensdag t/m vrijdag kijken naar het speciale piratentheater? Op alle dagen kan er ook leuk geknutseld en gespeeld worden!

Kom jij als een echte piraat?

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig.

Brickmasters 2022

20 maart van 10.00 – 18.00 uur

Nieuw bij BillyBird Park Hemelrijk, Brickmasters! Ben jij een echte LEGO fan en heb je altijd al eens je eigen attractiepark willen bouwen? Dan is dit je kans! Doe mee aan dit leuke en gratis evenement en maak kans op mooie prijsjes! Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en ben je goed in ontwerpen en bouwen? Schrijf je dan nu hieronder in en wie weet win jij wel die felbegeerde Brickmasters trofee!

Dit evenement is gratis voor leden! Als gast heb je een entreeticket nodig. Reserveren is voor iedereen verplicht!

Theaterweek

Van 2 tot en met 6 mei is er een speciaal theater bij BillyBird Park Hemelrijk!

Kom jij een van deze dagen naar het park? Dan kan je de voorstelling gratis bezoeken in het Circuspaviljoen in Kinderland.

Billy’s Magische show: De Sluwe Sleuteldief zal iedere dag drie keer vertoond worden. Tussen de optredens krijg je de kans om Billy, de circusdirecteur en de sleuteldief te ontmoeten!

Bekijk hieronder het volledige programma:

Ruig Schuimparty

Op 24 en 25 juni is er in Ruig een enorme schuimparty! 

Op vrijdagavond is er een speciaal arrangement te boeken waar je naast de te gekke schuimparty ook nog eens onbeperkt koffie, thee & fris, een hotdog en een ijsje krijgt!
Ideaal voor een fuif, groep 8 afscheidsfeest of gewoon een super toffe avond met je vrienden!

Zaterdagmiddag is de schuimparty vrij te bezoeken als gast op Hemelrijk.

Dus waar wacht je nog op? Reserveer snel je plekje, want vol=vol!

 
Bloas festijn web

Billy’s Blaos Festijn

3 juli van 12.00 – 18.00 uur
Zondag 3 juli wordt het dak er af geblazen op BillyBird Park Hemelrijk! Geniet tijdens dit super gezellige extra’tje van Dweilorkesten en blaaskapellen!
 
Leden kunnen gratis langskomen om de heerlijke tunes aan te horen. Als je geen lid bent, heb je enkel een entreekaartje nodig.

Word lid van BillyBird