Evenementen 2024

12 t/m 18 februari 2024

Piratenweek

Haal je Piratendiploma door alle puzzels op te lossen op ons spellenblad. Gratis te verkrijgen bij de entree! Extra Poppentheater in de carnavalsvakantie.

27 april t/m 5 mei 2024

De Oervalleidagen

Nieuw! In de meivakantie 2024 presenteert BillyBird Hemelrijk een nieuw evenement “De Oervalleidagen”. Binnenkort meer informatie hierover. 

6 & 7 juli 2024

Spetterspektakel

Het eerste weekend van de zomervakantie pakken we uit met water springkussens & muziek van Wim DeFeestDj.

17 & 18 augustus 2024

Springspektakel

Sluit de zomervakantie af tijdens ons Springspektakel. Wim DeFeestDj zorgt voor leuke muziek tijdens het klimmen op de mega springkussens.

6 oktober 2024

Heerlijk Hemelrijk Festival

Het festival voor écht iedereen, waar 15.000 bezoekers kunnen genieten van een geweldige dag! Het aanbod is breed, gevarieerd en voor alle leeftijden.

21 t/m 26 oktober

Herfstfestival

Hét gezinsuitje in de herfstvakantie! We zijn extra lang geopend met leuke activiteiten en shows. Maak een ritje in onze verlichte attracties en meer.

21 t/m 26 oktober

Kindercircus Bavaria

Tijdens het Herfstfestival keert ook Kindercircus Bavaria terug. Vier keer per dag leuke voorstellingen van ongeveer 60 minuten.

21 december t/m 5 januari

Winterland

Kom genieten in Winterse sferen van een knisperend kampvuur, lekkere hapjes & drankjes en onze verwarmde binnenspeeltuinen.

1 januari 2025

Unox Nieuwjaarsduik

Inmiddels een ijskoude traditie in de regio, de Unox Nieuwsjaarsduik bij BillyBird Hemelrijk. Durf jij het aan om samen een koude duik te nemen? 

Schoentje zetten

t/m 5 december 2023

Ook dit jaar is de Sint met zijn pieten weer langs geweest om alle mooi versierde schoentjes te vullen. T/m 5 december kun je je eigen versierde schoentje inclusief kleinigheidje op komen halen! 

BillyBird Beach Beats

zaterdag 9 september – 13:00 tot 17:00 uur

Nieuw! Het belooft prachtig weer te worden in het weekend van 9 september en daarom hebben wij iets leuks, BillyBird Beach Beats!

Wij regelen een DJ booth, muziekboxen en apparatuur. Jij doet de rest! Onder begeleiding van Wim DeFeestDJ heb jij de kans om jouw DJ skills te tonen aan onze bezoekers. Je krijgt 25/30 minuten de tijd om de leukste zomerse plaatjes te draaien op ons strand. 

Meedoen is gratis voor leden en daggasten hebben een entreeticket nodig.

Bloas festijn web

Billy’s Blaos Festijn

25 juni 13:00 tot 18:00 uur
Zondag 25 juni wordt het dak er af geblazen op BillyBird Park Hemelrijk! Geniet tijdens dit super gezellige extra’tje van niet 1, niet 2, maar 12 verschillende Dweilorkesten en blaaskapellen!
 
Leden kunnen gratis langskomen om de heerlijke tunes aan te horen. Als je geen lid bent, heb je enkel een entreekaartje nodig.

Theaterweek

1 tot en met 5 mei

In de meivakantie is het weer tijd voor de theaterweek bij BillyBird Park Hemelrijk!

Kom jij een van deze dagen naar het park? Dan kan je de voorstelling gratis bezoeken in het Circuspaviljoen in Kinderland.

Billy is er klaar voor!

Paasbrunch 2023 (Uitverkocht!)

9 & 10 april in de Feesterij (Zeeroversland)

De Paasbrunch vindt plaats van 10:30 tot 13:30. Tijdens de Paasbrunch kun je genieten van een uitgebreid buffet, zijn er kleurplaten voor de kinderen en kan er uiteraard gespeeld worden. 

De Paasbrunch is helemaal uitverkocht, maar niet getreurd, je kan namelijk nu een Paas picknick reserveren via onze ticketshop! Ook hiervoor geldt: OP = OP.
BillyBird lid? Dan heb je natuurlijk geen toegangsticket nodig om van de picknick te komen genieten.

Brickweek

11 tot en met 19 maart

Terug van weggeweest: Brickmasters! 

Na het daverende succes van Brickmasters komt de ontwerp en bouwwedstrijd terug voor niet één dag, maar een hele week!

Ben jij fan van de wereldberoemde bouwsteentjes en wil je laten zien hoe goed je kan ontwerpen en bouwen? Dan is dit je kans! Doe mee aan dit leuke evenement en maak kans op mooie prijsjes! 

Legomasters jury, Brickbeurs en meer!

Benieuwd wat er allemaal te doen is tijdens de Brickweek? Klik op onderstaande button en ontdek alle activiteiten!

Ruig Schuimparty

Op 24 en 25 juni is er in Ruig een enorme schuimparty! 

Op vrijdagavond is er een speciaal arrangement te boeken waar je naast de te gekke schuimparty ook nog eens onbeperkt koffie, thee & fris, een hotdog en een ijsje krijgt!
Ideaal voor een fuif, groep 8 afscheidsfeest of gewoon een super toffe avond met je vrienden!

Zaterdagmiddag is de schuimparty vrij te bezoeken als gast op Hemelrijk.

Dus waar wacht je nog op? Reserveer snel je plekje, want vol=vol!

 

De Bakkertjes x BillyBird

3 september van 11.00 & 15.00 uur
Ramon, Irm, Jesse, Sem & Pip de bakker, ook wel bekend als ‘De Bakkertjes’ komen voor een speciale meet and greet naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel! De Bakkertjes nemen in super gave video’s op YouTube hun kijkers 3x per week mee in hun leven. Hierin hebben ze al regelmatig een bezoek gebracht aan BillyBird Park Hemelrijk. Momenteel hebben ze bijna 300.000 abonnees en ruim 245 miljoen weergaven. Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig.

Word lid van BillyBird

sticker23-uitje
green key