Onbeperkt toegang tot het park

Geniet onbeperkt van het park en alle attracties. Onbeperkt razen in de achtbaan, glijden van de Splash, slingeren door het touwenparcours, een frisse duik nemen in het strandbad en ravotten in de binnenspeeltuin.

50% korting op entree bij vele andere parken

Leden van Hemelrijk krijgen 50% korting op entree bij vele andere parken. Zo krijg je vanaf 1 maart 50% korting bij Safaripark Beekse Bergen, Kinderpretpark Julianatoren, Familiepretpark DippieDoe, het Oertijdmuseum en nog meer parken.

Partners

Gratis toegang tot alle activiteiten en evenementen

Ga gratis naar Kindercircus Bavaria, Kinder Lichtfestijn, de BillyBird Theater Show, de Waterspeldag, het Spring Spektakel, Bietje Drijven Bietje Dansen en nog veel meer evenementen.

Evenementen

Gratis naar BillyBird Park Drakenrijk in Beesel, Limburg

Drakenrijk is het tweede BillyBird Park en ligt in Beesel, Limburg. Geniet hier van een heerlijk dagje strand en kom spelen in de compleet nieuwe buitenspeeltuin. Maak dan een mooie wandeling door het Drakenbos, vol met Draken.

Drakenrijk website

Gratis naar Openluchtzwembad ’t Run in Drunen, Brabant

Het openluchtzwembad ’t Run is het derde BillyBird Park. Kom heerlijk spetteren in ons prachtige zwembad en geniet tussendoor van heerlijke snacks en drinks in de Beachbar.

Website het Run

10% korting in de horeca

Ontvang 10% korting op je bestedingen in de horeca, als je betaalt met je lidmaatschapspasje! Met uitzondering van menu’s en arrangementen.

Horecaconcepten

Extra korting op kinderfeestjes, familiedagen en arrangementen

Organiseer je een familiedag of kinderfeest? Je krijgt als lid extra korting!

Parkeer voor €7,50 per seizoen

Leden parkeren voor €7,50 per seizoen tot 1 maart 2021. De dagprijs voor het parkeren is €4,-.* Steeds meer leden maken gebruik van een automatische machtiging. Dat bespaart kosten, tijd en zorgen, zonder dat je het beheer over jouw rekening verliest. Je hoeft nooit meer in de rij te staan om jouw pasje(s) te verlengen. Een automatische machtiging bespaart óns ook kostbare tijd, waardoor wij het lidmaatschap goedkoper kunnen aanbieden. Het enige wat je hoeft te doen, is de machtiging gegevens in te vullen. Jouw lidmaatschap wordt dan ieder jaar automatisch verlengd. Jaarlijks ontvang je van ons een mededeling per e-mail dat we het geld van het opgegeven IBAN nummer gaan afschrijven.