Evenementen

Als BillyBird lid heb je altijd het grootste voordeel

Het hele jaar door organiseert BillyBird evenementen voor jong & oud. De evenementen zijn toegankelijk voor bezoekers met een dagticket en gratis voor leden.* Voor evenementen met een beperkte beschikbaarheid vragen we soms een kleine bijdrage als reserveringskosten.

* m.u.v. Op Dreef

Op Dreef 2022

4 en 5 juni van 13:00 – 1:00 uur

TERUG VAN WEGGEWEEST!

Wat hebben we jullie gemist vorig jaar allerbeste Op Dravers! Geen confetti happen, geen bierdouches, geen sjansblikken, geen stunts op de dansvloer… Maar we zijn ontzettend hoopvol voor 2022! Daarom nodigen we jou uit om op 4 en 5 juni het leven te vieren en lekkerder Op Dreef te gaan dan ooit tevoren!


KAARTJES

Heb je al een kaartje bemachtigd voor de editie in 2020 en geen refund aangevraagd? Dan bof jij, want dan is jouw kaartje automatisch geldig voor de komende editie!

Als het festival door mag gaan, ontvang je een mailtje waarna je binnen 10 dagen het resterend bedrag dient te betalen. Aanbetaling is dan niet terug te vorderen!

LOCATIE

Voor het eerst vindt ons festival weekend plaats op een paradijselijk stukje Limburg, namelijk: BillyBird Park Drakenrijk in Reuver.
Zorg dat je erbij bent want we hebben behoorlijk wat Op Drevigheid in te halen met z’n allen… LET’S GOOO!

Beach Volley Night 2022

1 juli vanaf 17:00 uur
Beach Volley Night is terug van weggeweest! Op het prachtige strand van BillyBird Park Drakenrijk worden verschillende beachvolleybal velden opgebouwd door Revoc/VCB uit Reuver.

Tijdens deze avond kan je komen kijken of zelfs deelnemen!

Dus zin in een sportief dagje met een toffe beachparty na afloop?
Schrijf je dan nu in via deze link.
 

Let op: Inschrijven mogelijk tot 14-06-2022 22:00 uur

Spetterspektakel 2022

30 – 31 juli van 10.00 – 18.00 uur
Kom gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens met water. Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vindt je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Spetter spektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Hemelrijk (23 en 24 juli) en bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run. (13 en 14 augustus)

Springspektakel 2022

20 – 21 augustus van 10.00 – 18.00 uur

Sta jij ook al te springen om iets leuks te gaan doen? Kom dan gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens tijdens het springspektakel op BillyBird Park Drakenrijk. Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vindt je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Spring spektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Hemelrijk (3 en 4 september) en bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run. (16 en 17 juli)

Word lid van BillyBird

Na slechts bezoeken al voordeliger

Word Lid van BillyBird

Na bezoeken al voordeliger