Evenementen

Als BillyBird lid heb je altijd het grootste voordeel

Het hele jaar door organiseert BillyBird evenementen voor jong & oud. De evenementen zijn toegankelijk voor bezoekers met een dagticket en gratis voor leden.* Voor evenementen met een beperkte beschikbaarheid vragen we soms een kleine bijdrage als reserveringskosten.

Geplande evenementen

Speelkasteel Drakenrijk

Opening speelkasteel

30 april

Speel als één van de eersten op het grootste speelkasteel van Nederland! In het gloednieuwe speelkasteel van BillyBird Park Drakenrijk zijn oneindig veel avonturen te beleven.

Kom jij ook naar de officiële opening?

Liever Lente 2023

6 juni van 13:00 – 21:00 uur

Liever Lente is voor alle leeftijden.

Meer informatie volgt snel!

Spetterspektakel

22 – 23 juli

Kom gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens met water. Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vindt je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Spetterspektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Hemelrijk (15 en 16 juli) en bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run. (1 en 2 juli)

Springspektakel

19 – 20 augustus

Sta jij ook al te springen om iets leuks te gaan doen? Kom dan gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens tijdens het springspektakel op BillyBird Park Drakenrijk. Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vindt je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Springspektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Hemelrijk (26 en 27 augustus)

Afgelopen evenementen

ZomerMasters & ZandMasters

10 augustus en  24 augustus

We hebben nieuwe evenementen voor jullie in petto! Op 10 augustus kun je zomerse spelletjes doen in de schaduw. Vliegtuigjes vouwen! We gaan kijken wie het verst komt op de landingsbaan van 4 meter! Kom jij ook?

Op 24 augustus presteren we ZandMasters. Je kunt mee doen aan zandkastelen wedstrijd of je kunt schat zoeken.  

De presentatie is in handen van DeFeestDJ.

Kinder Schuimparty
31 augustus vanaf 13:00 uur

We hebben een nieuw evenement voor jullie in petto! Op 31 augustus de een GIGA Schuimparty! Doe mee aan de Schuimlingo of laat je dansmoves zien bij de Tiktok SchuimChallenge! Check onze Facebook pagina voor een video met heel veeel schuim!

Je kunt bij DeFeestDJ die dag ook nog eens leuke prijsjes winnen. 

Beach Volley Night 2022

1 juli vanaf 17:00 uur
Beach Volley Night is terug van weggeweest! Op het prachtige strand van BillyBird Park Drakenrijk worden verschillende beachvolleybal velden opgebouwd door Revoc/VCB uit Reuver.

Tijdens deze avond kan je komen kijken of zelfs deelnemen!

Dus zin in een sportief dagje met een toffe beachparty na afloop?
Schrijf je dan nu in via deze link.
 

Let op: Inschrijven mogelijk tot 14-06-2022 22:00 uur

Word lid van BillyBird