Evenementen

Als BillyBird lid heb je altijd het grootste voordeel

Het hele jaar door organiseert BillyBird evenementen voor jong & oud. De evenementen zijn toegankelijk voor bezoekers met een dagticket en gratis voor leden.* Voor evenementen met een beperkte beschikbaarheid vragen we soms een kleine bijdrage als reserveringskosten.

Geplande BillyBird evenementen

Drakendag

Drakendag

1 oktober – 10:00 tot 18:00

Geniet van een dag vol middeleeuws vertier en vermaak voor jong en oud! Ontdek verschillende spellen, shows, ontmoet Billy, de Waarzegster, de Troubadour en nog meer!

Natuurlijk kan je deze dag ook spelen op het grootste Speelkasteel van Nederland, de ballonvaart, goudzoeken en het bouncenet.

Evenementen van onze partners

Deze evenementen worden georganiseerd door onze partners op het terrein van BillyBird Park Drakenrijk in Reuver. Voor vragen over het evenement mag er contact opgenomen worden met de organisatie.

311838810_541588957971899_7553454690587682104_n

Ultimate Warrior Obstacle Run

21 oktober 

ULTIMATE WARRIOR staat voor iedereen.

Of je nu jong of oud, man of vrouw bent, je het uiterste in jezelf naar boven wilt halen of gewoon superrrrrrr veeelllllllll lol wilt maken.

ULTIMATE WARRIOR creëert een waanzinnig parcours met vele obstakels, modder & schuim en het parcours start en eindigt bij BillyBird Park Drakenrijk.

Tijdens deze dag kan je komen kijken of zelfs deelnemen! Zin in een uitdagende dag vol waanzinnige obstakels? 

Beach Volley Night 2023

30 juni

Op het prachtige strand van BillyBird Park Drakenrijk worden verschillende beachvolleybal velden opgebouwd door Revoc/VCB uit Reuver.

Tijdens deze avond kan je komen kijken of zelfs deelnemen!

Zin in een avond vol sport met een beachparty als afsluiter? 
 
Schrijf je dan nu hier in!
 

Let op: Inschrijven mogelijk tot 17-06-2023 10:00

Beachhandbal toernooi 2023

1 juli

Op 1 juli vind het beachhandbal toernooi van HV Hercules ’81 uit Reuver plaats op het prachtige strand van BillyBird Park Drakenrijk.

Tijdens deze middag kan je als lid gratis komen kijken naar deze speciale vorm van Handbal. Geen lid? Dan heb je enkel een entreeticket nodig.

Afgelopen evenementen

ZomerMasters & Schuimparty

Iedere woensdag & vrijdag (t/m 25 augustus)

In de zomervakantie hebben we iedere woensdagmiddag en vrijdagmiddag leuke activiteiten door Wim de FeestDJ van 13:30 tot 16:30 uur.

Op woensdag ZomerMasters: Kom vliegtuigjes vouwen, zandkastelen bouwen en meer!

Op vrijdag SchuimParty: Veel schuim en leuke muziek!

Voor leden gratis te bezoeken en daggasten hebben alleen een entreeticket nodig.

Bij slecht weer wordt deze activiteit vervangen door Mini Brickmasters Drakenrijk. Kom jij lekker droog spelen in de tent bij het Speelkasteel?

Kom met Lego spelen!

🌧️ Bij slecht weer wordt deze activiteit vervangen door Mini Brickmasters Drakenrijk gepresenteerd door Wim de FeestDJ. Kom jij lekker droog spelen in de tent bij het Speelkasteel?

Springspektakel

19 – 20 augustus

Sta jij ook al te springen om iets leuks te gaan doen? Kom dan gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens tijdens het springspektakel op BillyBird Park Drakenrijk. Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vind je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Springspektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Hemelrijk (26 en 27 augustus)

Liever Lente

29 mei 2023 – Tweede Pinksterdag
Van 11:00 tot 18:00 uur

Liever Lente keert dit jaar terug in de vorm van een gezellig familie evenement vol activiteiten. Kom naar de twee stages met leuke shows en entertainment of ontdek het gloednieuwe speelkasteel.

Gratis voor leden & dagtickets al vanaf €5,60

 
Speelkasteel Drakenrijk

Opening speelkasteel

30 april

Speel als één van de eersten op het grootste speelkasteel van Nederland! In het gloednieuwe speelkasteel van BillyBird Park Drakenrijk zijn oneindig veel avonturen te beleven.

Kom jij ook naar de officiële opening?

Zomermasters & Zandmasters 2022

10 augustus en  24 augustus

We hebben nieuwe evenementen voor jullie in petto! Op 10 augustus kun je zomerse spelletjes doen in de schaduw. Vliegtuigjes vouwen! We gaan kijken wie het verst komt op de landingsbaan van 4 meter! Kom jij ook?

Op 24 augustus presteren we ZandMasters. Je kunt mee doen aan zandkastelen wedstrijd of je kunt schat zoeken.  

De presentatie is in handen van DeFeestDJ.

Spetterspektakel

22 – 23 juli

Kom gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens met water. Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven. Er is leuke muziek van Wim de FeestDJ.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vind je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Spetterspektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Hemelrijk (15 en 16 juli) en bij BillyBird Openluchtzwembad Het Run. (1 en 2 juli)

Kinder Schuimparty 2022
31 augustus vanaf 13:00 uur

We hebben een nieuw evenement voor jullie in petto! Op 31 augustus de een GIGA Schuimparty! Doe mee aan de Schuimlingo of laat je dansmoves zien bij de Tiktok SchuimChallenge! Check onze Facebook pagina voor een video met heel veeel schuim!

Je kunt bij DeFeestDJ die dag ook nog eens leuke prijsjes winnen. 

Word lid van BillyBird

Tripadvisor-Logo