Evenementen

Als BillyBird lid heb je altijd het grootste voordeel

Het hele jaar door organiseert BillyBird evenementen voor jong & oud. De evenementen zijn toegankelijk voor bezoekers met een dagticket en gratis voor leden.* Voor evenementen met een beperkte beschikbaarheid vragen we soms een kleine bijdrage als reserveringskosten.

Afgelopen evenementen

DoggyDay 2023

3 september – 12:00 tot 17:00 uur – €2,50 per hond

Aan het einde van het seizoen laten we het gehele zwembad leeglopen, om deze goed schoon te maken. Maar voordat we dit doen zorgen we ervoor dat jouw trouwe viervoeter een heerlijk dagje kan zwemmen!

Al het chloor wordt uit het water gehaald zodat jouw hond heerlijk kan genieten van een dagje zwembad. Ze mogen van de glijbaan, baantjes trekken of samen bommetjes maken. Je koopt een ticket voor je hond(en) en baasjes mogen gratis naar binnen. Het evenement is van 12:00 – 17:00 uur.

Spetterspektakel 2023

1 en 2 juli

Kom gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens met water. Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vindt je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Spetterspektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Hemelrijk (15 en 16 juli) en bij BillyBird Park Drakenrijk. (22 en 23 juli)

Springspektakel 2022

30 en 31 juli 2022 van 10:00 – 18:00 uur

Sta jij ook al te springen om iets leuks te gaan doen? Kom dan gezellig met het hele gezin spelen op verschillende springkussens tijdens het springspektakel op BillyBird Openluchtzwembad Het Run! Speel samen met je familie of ga de strijd aan met je vrienden. Er is voor iedereen wel wat te beleven.

Als lid kun je gratis naar dit evenement, als daggast heb je een entreeticket voor het park nodig. Tickets vindt je hier.

Kan je dit weekend niet? Geen zorgen, het Springspektakel vindt ook plaats op BillyBird Park Hemelrijk (3 en 4 september) en bij BillyBird Park Drakenrijk (20 en 21 augustus)

Word lid van BillyBird

Tripadvisor-Logo